Pages

Search:

Sep 24, 2014

Halens fall season event & my favourite looks

Eelmisel nädalal külastasin Halensi sügishooaja avaüritust. Kochi Kohvitoas viibisin esimest korda ning kindlasti lähen sinna veel tagasi, sest koht oli äärmiselt hubane, meeldejääva inerjööriga ning kohe kindlasti nõuab menüü proovimist! Lisaks meeleolukale Halensi sügistrenide moeetendusele, mis oli inspireeritud prantsuse naise elegantsusest ja kantavast mugavusest, hoolitses kohalolijate küünte eest küünelakibränd Zoja ning hiljem paitas kõrvu Karl-Erik Taukar. Õhtut viis läbi jutukas ja lustakas Zenja Fokin. 

Fotode autor: Ardo Kaljuvee

Sep 14, 2014

For the love of black & grey!

Kui ise oled rumal, siis looduse vastu ka ei saa. Nimelt terve see seeria olin ma kole mossis, sest päikeseprillid ei jalutanud ise kotti kaasa. Solvukas? Pigistan aga silmad kinni, sest kange tahtmine on näidata uut kleiti Bershkast. Kodus muidugi meenus, et üks must juba selline on, aga oh well. Mulle tohutult meeldib selle lõige ning kerge lendlevus.
Mul on juba neli suurt kotitäit riideid, jalanõusid ja kotte, mida 7. oktoobril kirbukal müüma lähen! 
bag- River Island / dress- Bershka / jacket- Mango / boots- Zara / glasses- Guess

Sep 11, 2014

First day of school / New in

Teisipäeval käisime Joffega A-koer kutsikakooli esimeses tunnis. Korraga on tunnis kaks kutsikat. Meie kaaslaseks on 4kuune mopsipoiss. Omavahel tundus neil hea klapp. Oleks muidugi mürada rohkem tahtnud. Õpetajaga rääkisime toitumisest, hirmudest, edasistest plaanidest ning näitasime, mida me juba päris hästi oskame ehk ''siia'', ''istu'' ja ''lama''. Joffe saab aru kui ma ütlen talle ''lähme'' või ''tule'', kuid sama hästi ma võiks ilmselt ''kapsas'' ka energiliselt öelda. Tutvusime platsiga ning lasime koertel kõike nuuskida. Joffe lipsas ka juba julgelt läbi toru, mille üle ma ei olnud imestunud, sest kodus talle väga meeldib oma papist torus joosta ja roomata. Loodan, et agility talle meeldib! Igatahes ei jõua ma järgmist tundi ära oodata!
Seljas kannan oma kõige uuemat jakki, mida pean super leiuks! Tuletan veel ka meelde, et 7. oktoobril müün Telliskivis toimuval Urban Kirbuturul maha pool oma garderoobi. Tark lugeja juba küsis, kuid kõigile teadmiseks, et jalanõud on suuruses 37, riided xs-m.
shirt- H&M / bag, jeans- Zara / jacket- Flamant Rode (S1) / sneakers- New Yorker / sunnies- Stradivarius

Sep 8, 2014

URBAN KIRBUTURG

Nüüd võtame kõik kalendrid, avame 7. oktoobri ja kirjutame sinna KIRBUTURG (klikk, et näha FB üritust)! VIP-alas tulge öelge mulle tere ja ärge unustage taskud sulli täis panna (hahahaaa), sest müün seal oma kraami (riided, jalanõud, kotid, aksessuaarid) äärmiselt soodsalt. Hinnad jäävad vahemikku 3-15€, kuid kindlasti on ka mõni kallim ese, mida lihtsalt ei raatsi võileiva hinnaga müüa.
blazer, sneakers- New Yorker / blouse- Promod / jeans- Pull&Bear / bag- Fiorelli

Sep 6, 2014

OUTFIT

Teate, käsi südamel luban, et ma ausõna soovisin teha postitust, kus ma ei räägi Joffest, või ei jaga temast pilte. Mul on isegi pildid, kus Joffe oli pildistamise ajal mu kaaslasega, aga juhtus nii, et need pildid, kus ma üksinda patseerin, neil olin lihtsalt kole. Easy as that (hahahaa). Sooja ilma puhul lennutasin jaki pealt, aga ilmselt jääb see selle aasta viimaseks lühikeste varrukatega postituseks.
vest- New Yorker / blouse- Promod / jeans- Only / boots- siison.ee / bag- Zara / sunnies- Stradivarius