Pages

Search:

Aug 30, 2014

I like them sweaters!

Täna käisime Telliskivi kirbuturul. Rahvast oli meeletult, kuid sama meeletult palju oli ka asju, mida vaadata. Oleksime pidanud Matisega oma putka ka tegema ''Joffe's kissing booth'' vms, sest nunnutajaid oleks olnud hordides ja meie oleksime rikkaks saanud. Kirbuturg on veel avatud, lipake!  Kannan siin üht oma lemmik kampsuni, mis on imeliselt soe, pehme ja veidi massiivsem, aitäh Lindex!
sweater- Lindex / bag- H&M / boots- siison.ee / jeans- Only

Aug 29, 2014

Joffe tahab hetkeks Su tähelepanu!

Joffe saab kenasti aru ütlustest ''siia'', ''istu'', ''musi-musi'' ja loomulikult ka oma nimest. Hetkel harjutame ''lama'', kuid seda me veel ei jaga. Kuu aja pärast lähme Telliskivisse A-Koer kutsikakooli. Kui kellelgi on kogemusi, siis jaga neid julgelt. Armas töökaaslane kinkis meile ka maitsvad maiused ning noh, kui ma Joffele midagi ütlen, siis ta aegajalt esimese asjana kohe istub, arvates, et nüüd ehk saab maiust. Ta on selline nunnupall ja pätt ka. Absoluutselt kõik, mis ta teeb, on armas.
Täna avastasin, et Lucky Laika korraldab sellist vahvat konkursi, milleks on ''Koera portreefoto''. Minu meelest võiks sul nii palju viitsimist olla, et ka üks süda mu Joffele jagada. Kui oled piisavalt cool, siis tee seda SIIN! Kniks sulle, kes sa nii tubli oled!

Aug 26, 2014

This is my happy face!

Joffe suu on küll 24/7 mossis, kuid ärgem laskem end sellest heidutada, this is his happy face, too! Joffe oli nii tubli poseerima. Ta magas kaks minutit enne fotode tegemist, mistõttu oli ta veel lihtsalt uimps. Ma loodan, et blogilugejad on suured loomasõbrad, sest Joffe figureerib siin kindlasti edasi. Ärge siis imestage kui ma üks hetk kirjutan kui tublisti ta sööb, kuidas talle ikka kanakonserv maitseb ja kui ta juba 2 kg peaks kaaluma.
Kannan siin ühte oma uuemat jakki, mis pärit Seppäläst. Kui kord seda Lindexi & Seppälä Showroomi mannil seljas nägin, võlus see mu kohe. Läksid mitmed nädalad ja minu omaks ta saigi. Win ja kniks! Hea leid ootas mind Reservedist ja seda uue kella näol. See on mu meelest nii tohutult ilus. Hinnaks ca 20€. Lisaks ilutseb veel käel Lindexi x Jean Paul Gaultieri vähivastane käevõru, mis sobib kellaga ideaalselt. Lihtsad rõõmud. Muu on kõik vana. Isegi Joffe on mul olnud juba rohkem kui nädal.
jacket- Seppälä / pink bracelet- Lindex / t-shirt, pants- Zara / sneakers, sunnies- Stradivarius / bracelet- Accessorize / watch- Reserved

Aug 24, 2014

Estonia's Next Top Model @Lindex & Seppälä Showroom

Joffe on mul äärmiselt tubli kutsikas! Käis minuga nädal aega tööl, sõidame nii bussi kui ka autoga. Külastasime Lindex & Seppälä Showroomi, et näha Jean Paul Gaultieri disainitud kollektsiooni. Oleme käinud poes, pangas, restoranis ja isegi pulmas! Mul on ääretult heameel, et ta armastab inimesi. Ta kuuletub imeliselt oma nimele ja reageerib alati kutsumisele.
Kui kellelgi on kutsika võtmise või kasvatamise vms kohta küsimusi, siis tulistage julgelt!
Photo by Evamaria Elisabet Keränen
Lemmik stange Lindexi & Seppälä Showroomist! Julgelt sügisene, palju triipe ja massiivsust. 8. oktoobril avaneb kõigil võimalus neid ise näppima ja proovima minna. Kollektsiooni kuulus ka  kaunis pesu, kuid noh, ma pidin koeral silma peal hoidma. Lisaks sellele, et 874275 silmapaari tema järele vaatas.
Photo by Anete Palmik. Tänu Anetele ma omale beebi saingi! Anete perekoer on Joffe vanaisa :)
 Photo by Anete Palmik
skirt- Zara / blouse- H&M / glasses- Guess / watch- Reserved

Aug 20, 2014

I'M A MOM!

Alustame algusest. Üheksa kuud tagasi... ok-ok, nali. Arvan, et võisin olla umbes 3aastane, kui sain oma esimese koera, Rommi. Ma tean, et me käisime siis vanematega ühes majas, kus olid kutsikad ning mina tegin skandaali. Viskusin kõhuli põrandale ja röökisin ''mina tahan seda koera!''. Nagu naksti, olemas. Loomaarmastus on minus alati äärmiselt tugev olnud. Rommi lahkus kui olin umbes 16/17aastane. Mäletan siiani kui imelik ja loomuvastane oli temaga ''hüvasti'' jätta. Pisaraid ei olnud. Tegin talle kalli, sest teadsin, et seda ju peaks tegema. Seest olin tühi. See tühjus aga ei kadunud. Kallistan ja musitan kõiki koeri, kellele vähegi käe külge saan. Võõrastelt küsin alati, kas võin teha pai. 
Tööl käib meil imearmas brüsseli grifooni preili- Täpi. Nii ma grifoonidesse kiindusingi. Umbes kuuaega tagasi hakkasin neid googeldama ja külastasin kuulutuste ja foorumitega portaale. Peab tunnistama, et koerakuulutusi nähes tekkis tunne nagu valiks sokke. Kuidagi kohmakas oli neid vaadata. Müüa nimi tundus kahtlane jne. Ei tulnud seda tunnet ''ohh, see on minu koer!''. Olen siis mina oma kuuajasel puhkusel, parasjagu Taanis, kui mulle kirjutas Anete Palmik, et tuttava pesakond sai väikese brabandi grifooni kutsikad. Hetkega olin voodis istuli, süda mängis trumme ja sõnad jäid kurku kinni kui kaaslasele uudist rääkida tahtsin. Brabandi grifooni armastus oli juba ületamas igasuguseid piire. Tegin 875357 screenshoti ja näitasin neid kaaslasele. Minu ''jah'' tuli kohe! Ma pold teda näinud, ma ei teadnud, mis soost ta on, mis värvi, kui vana- mitte midagi. Ma teadsin, et tunne on õige. Hiljem hakkasin saama temast pilte ja videosid. Võite ainult ettekujutada, milliseid häälitsusi ma teha võisin. Millestki muust ma ei rääkinud. Kõigil oli ilmselt juba ammu siiber.
Raske oli olla nädalaid teadmisega, et üks minu unistusi on peagi täitumas. Päev enne olin ärev ja öösel ei maganud. Laupäeval, 16. augustil, suundusimegi kutsikate juurde. Pesakonnas oli kokku kuus kutsikat. Kui meie läksime, oli neid järele kolm. Värava peal olid juba haukudes vastas kaks suurt koera ja must brabandi grifoon. Vaatasin juba ''jummel kui armsad''. Sõbralikult võeti meid vastu ja sammusime aias olevate kutsikate poole. Mina muidugi arvasin, et üks must kutsikas oligi meil juba väravas vastas, kuid see oli hoopis peategelane, ema. Kutsikad olid nii imetillukesed ja ausalt öeldes ma polnud seda endale enne teadvustanudki. Enda oma tundsin muidugi kohe ära. Tal on must triip seljal, mis läheb sujuvalt üle mustaks sabaks. Tervitasin neid kõiki. Pelglikult siis haarasin ta oma südame juurde ja musisessioon võis alata. Üsna leim, aga mul on juba silm märg. Seal ma seisin ja hoidsin oma kaua oodatud kaunikest. 
Joffe sündis 14. juunil 2014. Hetke kaal: 1,6 kg.
Lemmik tegelasega, kelle käsi kahjuks ei püsi enam kaua keha küljes.
Ema koos oma kahe poisi ja pisitirtsuga..Joffe on suu ammuli.

Aug 15, 2014

Spain / Tarifa, Ronda / Gibraltar

Tarifa! Tuntud kui surfarite paradiis. Mäed, valge kuum liiv, helesinine meri, suured lained. Jep, paradiis!
Hello, Africa! See seal teisel pool vett on pesuehtne Maroko! Oleks veel päev või kaks aega olnud, siis oleksime seal ka ära käinud. Next time!
Puerto Banuselt jahiga merele 4tunniks. Päris hea! Siis kui merehaigeks ei jää. Esimesed 20min Vahemerel oli lust ja lillepidu. Ülejäänud 3h ja 40min oli minu jaoks täielik põrgu. Aga vaade oli hea..
@ Ronda! Imeilus paik. Seiklesime ka mööda pisikest tänavat, kus ühtegi teist hingelist vastu ei tulnud ning jõudsime ilusasse aeda, kus mängis elav muusika, sai end joogiga kosutada, jänest paitada!
@ Gibraltar. Ahvid- esimene, mis mul selle kohaga meenub. Gibraltar kuulub Suurbritannia alla, mille riigipeaks on kuninganna. Seal on naelad, inglise keel, ka koolisüsteem on kui Suurbritannias. 
@ Sotogrande

Aug 14, 2014

Spain, Marbella / Puerto Banus

Hispaania tripile kuulub selle suve kõige parema otsususe teine koht. See oli üks mu parimaid reise, mille veetsin koos ühe oma parima sõbrannaga. Me ei elanud hotellis, vaid sõbranna sõbra juures, kelle pere võttis meid avasüli vastu. Nende ees ma nüüd ainult kniksutaksin, sest just nemad tegid selle meie jaoks äärmiselt eriliseks. Tahtsin juba kirjutada, et tundsin end kui omas kodus, aga ausalt öeldes oma kodus ma ennast nii ''kuninga kassina'' ei tunnegi. Iga päev tabasin end korrutamast ''nii ilus!''. Kõik oligi lihtsalt nii ilus. Prügikastid olid ka ilusad. Mitte ühtegi päeva ei vedelenud me niisama, vaid võtsime kõigest maksimumi ehk avastasime nii palju kui võimalik.
Puerto Banusel oli koht nimega Astral Coctail Bar, kus olid maailma ilusaimad ja maitsvamad kokteilid. Kusjuures need kaks siin on veel tagasihoidlikud. Oli kokteile, mille külge oli riputatud 835387 erinevat puuvilja ning kaunistuste ''tort'' oli suurem kui pokaal ise. Neid mekkisime õhtutundidel hämaras ja pildile ei saanud (obviously eks!).
Õhtusöök @ Celebrities Gold Restaurant
Hommikusöök @ Cappuccino Grand Cafe
@ Puerto Banus
Vol2 is coming soon!