Pages

Search:

Jun 29, 2014

One of those summer outfits and don't let the sun fool ya!

Korrutasin pidevalt endale ja teistele, et jaanipäeval tuleb talvejope kaasata võtta. Kas ma võtsin? Ei. Vähemalt oli mul suur ja soe sall, mille haarasin kord H&M-i meeste osakonnast.
Sunnies- Stradivarius / purse- River Island / scarf, sneakers- H&M / jacket- Mango / jeans-Pull&Bear

Jun 27, 2014

Balm Balm- 100% looduslik!

Balm Balm on üks neist, mille tooted on nii looduslikud, kui looduslikud olla üldse saavad. Koostisosad on saadud loodussäästlike tootmisviise järgides ja Balm Balm kuulub ka Briti loomakaitse gruppi BUAV ehk tooted ei ole loomade peal testitud.
Palsam sisaldab sheavõid, mesilasvaha, saialille-, päevalille- ja jojobaõli. Seda võib kasutada ka üle kogu keha niisutamiseks. Toode on niivõrd õrn, et võib kasutada ka vastsündinutel. Ka suvel intensiivse päikesega vajavad huuled kaitset ning just seda Balm Balm ka teeb!
Balm Balmi tooteid saab soetada, näiteks Salon+ e-poest.

Jun 22, 2014

At least it's not snowing, yet!

jacket- Bastion / scarf- Mango / jeans- New Yorker / sneakers- H&M / sunglasses, purse- Pretty Woman

Jun 19, 2014

Karolin Kuusik for Siison

Alles eile sõime Annaga kõhud head ja paremat Telliskivis täis ning seadsime sammud Lendav Taldrik Restosse, kuhu suundusime mõlemad esimest korda, sest uudistamist ootas Karolin Kuusiku ja Siison.ee koostöös valminud kollektsioon. Lendav Taldrik oli äärmiselt hubane ja show jaoks ideaalne koht. Kindlasti tahan ka selle menüüd kaema minna. Uues kollektsioonis oli peamiseks motiiviks kitsekesed. Kellele siis Bambi ei meeldiks!?! Üheks lemmikumaks esemeks oli kindlasti esimesel pildil olev seelik ja teisel pildil olev kleit. Kõigi kollektsiooni esemetega saab juba tutvuda Siisoni kodulehel.

Jun 16, 2014

Seppälä cosmetics!

Teate, tunnistan ausalt, et mina olin üks neist, kes mitte kunagi ei vaadanud Seppäläs ilutoodete poole. Potsikud ei olnud minu jaoks piisavalt ligitõmbavad ning kahtlesin ka nende võimetes. Lindexi ja Seppälä showroomi avamisel peitus aga minu kingikotis Seppälä lauvärv toonis 06 Dream. See on oivaline! Piisavalt hele ja tagasihoidliku läikega, mis paneb hommikul ka kõige unisema silma särama.
Eelmisel nädalal saadud Seppälä kinkekott oli aga kõike muud kui tagasihoidlik. Täissuuruses tooted, stiilsed ümbrised, imelised lõhnad! Enam ma Seppäläs ei kahtle ning soovitan kõiki tooteid, mida ise katsunud ja proovinud. Kookose lõhnalisse, niisutavasse ja värskendavasse kehaspreisse armusid mu ninasõõrmed silmapilkselt. Parajalt magus iirise lõhnaline kehareem ei jää üldse mitte palju alla! Flattering blush on ka naelapea pihta, sest seda see põsepuna toonis 02 Pink Dream ka on. Huulepulk toonis 02 Pink Champagne on äärmiselt niisutav ja naturaalse läikega. Minul on igatahes suvi ninas, sest just nii ma tunnen, isegi kui aknast paistavad tumehallid pilved. Peaasi, et jaanid päikeselised tuleks, eks!

Jun 11, 2014

H&M A/W 2014

Tänu Britta kutsele õnnestus mul esimest korda külastada H&M-i showroomi Rotermanni kvartalis. Seekord pani külastajaid ahhetama ja vesistama H&M-i sügistalvine kollektsioon. Absoluutselt igal stangel oli midagi, mille oleks toonud omale koju kappi. Minu pilgu haarasid kohe suured, pehmed ja konkreetse lõikega soojad jakid, õhukesed topid,  pitspesu ja jalanõud. Kõik on uus septembrikuus ja mina igatahes tean, mida mina jahtima lähen! 

Jun 10, 2014

BEANS coffee scrub

Müügil on uued 100% looduslikud kohviga kehakoorijad, mis on käsitööna valmistatud Eestis! Beans koorijad vähendavad tselluliiti, venitusarme, ekseeme ja aknet. Beans on tehtud kõrgkvaliteetsest kohvist, mineraalainetest, kehale vajalikest õlidest, et niisutada ja siluda nahka ning kiirendada vereringet.
Beans kodulehel on valikus kolme sorti kehakoorijaid: mandli, apelsiini ja shokolaadi. Just selle viimase valisin ka omale proovimiseks. 
Beans koostiseks on:
-jahvatatud kohvioad tselluliidi ja venitusarmide vastu
-meresool pinguldab nahka
-pruun suhkur annab nahale kiirgava sära
-kookosõli niisutab
-piparmündi õli puhastab ja jahutab
-shokolaad jätab kehale magusa lõhna
Üheks korraks piisab peotäiest koorijast, mida tuleb hõõruda ringjate liigutustega üle kogu keha ja jätta 5-10 minutiks kuivama. Seejärel lihtsalt maha pesta ja nautida siidist, niisutatud ja hästi lõhnavat keha!
*Kui leidsid, et soovid koorija ka ise ära proovida, siis nüüd on sul võimalus see soetada 15% soodsamalt! Selleks kasuta tellides salasõna MARILIIS.

Jun 8, 2014

Oh, those fringe bags!

Viimasel ajal patseerin oma uue cooli kingitusega Seppäläst, milleks on seemisnahast ja narmastega kott. Kniks kingituse tegijale!
bag- Seppälä / top, jeans- Zara / sneakers, hair clips- H&M / jacket- Mango

Jun 5, 2014

The RI bag!

bag- River Island / jeans- Lindex / top- Zara / jacket- Mango / sneakers- Stradivarius / sunnies- Accessorize

Jun 4, 2014

New Vintage by Kriss ''Rocking Tropic''

Eelmisel nädalal külastasin showroomis ZERO° ehtebrändi New Vintage by Kriss suvehõngulist uut kollektsiooni. See oli üks neist esitlustest, kus sa nii väga tahad kõike seda ilu pildile saada, kuid jääd silmad pärani kollektsiooni imetlema ja unustad teha selle klõpsu. Krissi inspiratsioon pärineb reisidest, kuumast päikesest, türkiissinisest merest ja eksootikast. Sellest ka džungellik look. Ehteid tasakaalustab ideaalset puhas ja minimalistlik disain, mille autor on #jonurm. Rohkem pilte üritusest näeb NVbyKriss facebookist!
PS: käimas on veel ka kingiloos 50€ New Yorkeri kinkekaardile!