Pages

Search:

May 31, 2014

KINGILOOS // 50€ New Yorkeri kinkekaart

KINGILOOSIAEG! Loosin välja ühe New Yorkeri kinkekaardi väärtuses 50€! Loos kestab 8. juunini (kell 21:00)! Võitja kuulutan välja blogi facebooki lehel.
Loosis osalemiseks:
- ole blogi follower, milleks saab blogi parempoolsel veerul
- saa sõbraks minu facebooki lehega
- kirjuta milline (1-5) riietustest meeldis kõige rohkem ja miks ning ära unusta lisamast e-maili!

Suur aitäh kõigile, kes te olete see nädal vaevaks võtnud ja mulle tagasisidet postituste alla kirjutanud. See tähendab mulle nii palju ja olen äärmiselt tänulik ja õnnelik. Aitäh!
New Yorker day 1
New Yorker day 2
New Yorker day 3
New Yorker day 4
New Yorker day 5

Kirill Safonov ''Moemaja sümfoonia''

Teisipäeval külastasin Kirill Safonovi uut kollektsiooni ''Moemaja sümfoonia'' Maarjamäe lossis. Elegantselt daamiliku õhustiku lõid nii loss kui ka selles esitletud julged ja ekstravagantsed kleidid, mida ümbritsesid uhked lühtrid ja maalid. Disaineri sõnavarasse tagasihoidlikkus küll ei kuulu. Kõike oli- pitsi, mustrit ja värve!

May 30, 2014

My week with New Yorker // vol5/5

Jumaldan selle postituse kombot! Selles on kõik, mis mulle meeldib. Olen ka varem maininud, et teksased on minu nõrkuseks ja kahjuks või õnneks ei ole neid kunagi piisavalt. Need New Yorkeri teksad on just parajalt lohvakad ja piisavalt katki. Tüdrukulik valge ja õhuke pitspluus, tumeroheline naha- ja needidetailidega kapuutsiga vest. Mida veel suveks tahta?
Tänu sellele, et mul selline võimalus avanes, sai mu garderoob justkui uuendus kuuri. Ma näen juba vaimusilmas kui hästi on võimalik erinevate seeriate esemeid omavahel sobitada, luues täiesti teistsuguseid kontraste. Aitäh kõigile, kellel oli selles osa!
''My week with New Yorker'' on lõpusirgel, kuid päris läbi ta veel ei ole. Lubasin teile üllatuse ja selle ka saate, HOMME!
From head to toe wearing New Yorker.

May 29, 2014

My week with New Yorker // vol4/5

Mina ja helesinine ei käi käsikäes. Mulle ei meeldi helesinine värv. Üleüldse ei meeldi mulle sinine värv. Väljaarvatud teksased! Ma ei oska seda seletada, aga mingi kana meil sinisega igatahes kitkuda on. Kindlasti on ka mainimist väärt see, et sinine ei meeldi mulle ainult minu enda seljas. See on see üks värv, mille poole ma kunagi ei vaata. Like they say ''never say never''. See helesinine jakk jäi mulle juba mitu nädalat tagasi silma, aga kuna see on SININE, siis jäi see ost tookord tegemata. Pean tunnistama, et neil piltidel, ja mitte ainult piltidel, mulle see sinine dressikas meeldib. Kogu see seeria mõjub mulle kuidagi eriliselt kerge, lihtsa ja suvisena. Veidi selline... malbeke, eriti kui võrrelda eelmiste päeva outfitidega. Äärmiselt kosutavad on ka eredad päikesekiired ja jumal tänatud, et ma piltide tegemist sellesse nädalasse ei lükanud. Muide, kui keegi otsib soodsat ja mugavat ketsi, siis need saab New Yorkerist! Neli möödas. Üks veel. Ja siis üllatus!
Wearing New Yorker from head to toe!

May 28, 2014

My week with New Yorker // vol3/5

Püüan siin endamisi mõelda, mis mulle selle seeria juures enim meeldib ning see näeb välja umbes selline: ''Kõige rohkem meeldivad need ''karupüksid'', või tegelikult vist ikka pusa. Mhh, kell on ju ka cool!'' Järeldus sellest, et ju siis olen esemed enda jaoks suutnud piisavalt hästi valida, sest lemmikut on liiga raske eristada.
Ma loodan, et te ei ole veel unustanud, et lõpusirgel on ka teid ootamas üllatus!
New Yorker from head to toe.

May 27, 2014

My week with New Yorker // vol2/5

Kabuuuum, teie ees on New Yorkerist pärit teine outfit! Kui muidu valitud riided olid suuruses 34/XS, siis see jakk on suuruses 40 ning ma ei käinud enne pildistamist isegi vanaema juures söömas. Kindlasti aitab jakki vormis hoida selle alumine kinnitatav pannal. Korra olin ka ilma selleta, kuid sama kiirelt kui see sai ära võetud, sai see ka tagasi pandud. Jakk vast ongi mu lemmik element selle seeria juures. Päris kindel olen ka selles, et Jaanipäeva õhtul lõkke ääres on mu varbaid sääskede eest katmas just need tossud. 
From head to toe wearing New Yorker.

May 26, 2014

My week with New Yorker // vol1/5

Just nimelt! Tänasest reedeni toon teie ette viis erinevat outfiti, mis olen kõik valinud New Yorkerist! Pakkumisest lugedes vajus karp ''veidi'' lahti ning vaevalt keegi selle üle pikalt mõtlema jääks. Minu jaoks oli see äärmiselt kihvt väljakutse ja võib öelda, et tundsin end isegi premeerituna. 
Postimaja New Yorkeris veetsin peaaegu kolm tundi! Esialgu oli idee teha 5 täiesti erinevat looki. Too päev, enne poes käiku, sain ka Annaga kokku ning rääkisin talle oma õhtusest plaanist ja nii uskumatu kui see ka pole, ta viitsis ja lausa tahtis minuga kaasa tulla. Neli kätt asjade tassimiseks on ikka etem kui kaks. Selleks ajaks kui Anna pidi ära minema, oli meil valitud 4 komplekti. Pood ei olnud veel aga otsast otsani läbi kammitud ja pärleid aina leidus. Mingi hetk taipasin, et kahe tunni ''töö'', mis Annaga tegime, oli võtnud uue näo. Minu näo. Mitmeid riideid proovides tundsin end kui võõrkeha ja otsustasin siiski endaks jääda. Lõpuks valisin täpselt sellised esemed, mis mind enim kõnetasid ja milles tundsin end hästi ja eelkõige iseendana. Kui poodlemine tehtud, saatsin Annale sõnumi, et ka temal on nüüd, mida oodata.
Ma üritan nüüd nii, et ma igas postituses see nädal ei ütle, et ''See on mu lemmik!''. Tõsi on aga see, et tunnen end niivõrd hästi neis kõigis. Esemeid on rohkelt, seega on neid ka põnev kombineerida. Nendes lohvakates teksades ja maikas on raske end kehvasti tunda. Viisakamaks väljanägemiseks on ka funktsioon pintsakul. I'm good to go aga ära sina veel mine..
Püsige see nädal minuga, sest lõpus on midagi, millest te vast ilma jääda ei tahaks. Seni loodan, et saate inspiratsiooni, sest võib-olla veab teilgi ning nähtud esemed tulevad kasuks (wink wink)!
From head to toe wearing New Yorker.

May 21, 2014

Playluggage!

Millal sina viimati reisil käisid? Mina peaks küll midagi nüüd ette võtma, sest mul sõbraga on kaks graafilise disainiga ja maailma cooli Playluggage kohvrit, mida ei saa ju nüüd niisama tolmu koguma jätta.
Mis teeb Playluggage eriliseks?
  • kodumaine bränd
  • kohvril olevad erinevad traditsioonilised mängud (pokker, male, kabe)
  • kohvrit saab kasutada istumisalusena, lauana, mänguasjakastina, you name it!
  • vastab täpselt käsipagasi mõõtudele 
  • 2012 aastal Eesti Disainiauhind graafilise disaini valdkonnas
  • 5aastane garantii
  • hea kohvri sisene organiseeritus
  • TSA lukustussüsteem (lennujaamades ei lõhuta lukke)
Playluggage facebookis on käimas ka kampaania, milles loositakse juuni alguses välja vinge auhind! Lisaks on kohvrid saadaval ZERO's eriti hea hinnaga, 137€!

May 20, 2014

1st purchase from River Island in Estonia!

Definitely not the last one! River Island on nüüdseks juba mõndaaega olnud Viru Keskuses avatud ning avamisel sai samuti käidud ja kutse kassas kenasti 20% soodustuse vastu vahetatud. River Island on nüüd üks neist, kuhu kindlasti alati ostu tehes kiikan (justkui kiikamisega piirduda suudaks). Kui mõne nõrkuseks on kingad, siis minu nõrkuseks on teksad ning ühel päeval ma seal proovikabiini ka uuesti vallutan. Minu avamise päeva saagiks oli must õlapaeltega pluus ja must väiksem kott. Esialgu olin kindel, et lahkun ka sealse musta nahast seljakotiga, kuid kahjuks ei mahutanud see piisavalt hästi minu läpakat. Seljakotti näeb SIIT. Veebis seda uuesti vaadates pean end taas veenma ''Ei, su läpakas ei mahu sinna. Kui vihma hakkab sadama, siis on puux.'' Oh neid nõrkusi! Huvitav, mida uut vahepeal poodi lisandunud on...
Kes veel RI-ga tutvumas on käinud? Näkkas?

May 17, 2014

I love you, military green & shades of beige

See on vast üks neist outfittidest, millega ma viitsiks käia maailma lõppu ja tagasi. Tunnen end 100% hästi, mugavalt ja iseendana. Lisaks on ka just see Mango kott üks neist, mis mahutab kõik maailma lõpu reisi jaoks vajaliku. Suurele mahutavusele lisaks on ka teine pluss, see on ülikerge! 
bag, jacket, scarf- Mango / pants, blouse- Zara / sneakers- Stradivarius / bracelet- Accessorize

May 16, 2014

Oksana Tandit ''DISCO''

See nädal sai üle vaadatud Oksana Tanditi uus kevad-suvi kollektsioon ''DISCO'', mis toimus Tornimäe Ärimajas, kus sai moeshow saatel avatud Oksana Tanditi disaini esimene esinduspood. Kaupluse interjöör on spetsiaalselt loodud tema kaubamärgile, mis on äärmiselt minimalistlik ja puhaste toonidega, mille taustal tõusevad esile kaunid rõivad ja aksessuaarid. Oksana Tanditi soov ja eesmärk on sama kontseptsiooniga jõuda ka välisturgudele. Mul ei ole kahtlustki, et see tal ei õnnestu. Moelooja seekordseks suurimaks inspiratsiooniks oli filmi ''La grande bellezza'' soundtrack ning sealsed värvikad ja elegantsed kostüümid. 
''Rohkem kulda ja hõbedat!'' just need olid Oksana Tanditi sõnad.