Pages

Search:

Apr 28, 2014

ARMANNI vol2

Minu väga hea sõbranna Anni meisterdab endiselt imeilusaid käevõrusid. Tema ehted leiab ka facebookist- Armanni's. Oma ehetest rääkides löövad tal alati silmad särama ja on näha ja tunda, millise hoolega ta valib uue ehte jaoks materjali. Helmed on kõrgkvaliteediga, millele annavad erilise sära omanäolised Swarovski kivikesed. Teist samasugust liikvel ei näe, sest iga ehe on erinev ja kordumatu! Eelmisel suvel soetasin omale mündirohelise ja alles hiljuti sain Annilt kingiks tumedate helvestega käevõru. Minu jaoks on alati olnud uskumatu, kuidas Anni on suutnud oma käevõrudega justkui tabada inimese loomust ja isikupära. Igaüks oma näoga!

Apr 27, 2014

Kingiloosi võitja!

Ilutoodete kingiloosi võitja on merilinommisto@hotmail.com! Võtan Sinuga e-maili teel ühendust! Järgmise korrani!

Apr 25, 2014

Hey, little spender!

A mul on uus kott! Maksis 10€. Hästi saadud, eks!? Lahkudes täiskõhu ja heatujuga Sushi Plazast (kellel isu tuli? minul!), sai läbi käidud ka selle kõrval asuvast poest Oranz. Ei jõuaks ilmselt ära lugeda kui mitmeid kordi olen sealt mööda käinud ja nüüd siis sai lõpuks ka sisse astutud. Uut kaupa lisandub igal kolmapäeval ning just kotid on üks ostetavamaid kaupasid. Igatahes soovitan sinna piiluda, sest võib näkata!
bag- Oranz / sunnies- Mohito / jakcet- Mango / sneakers- Stradivarius / pants, shirt, scarf- Zara

Apr 23, 2014

Surprise gift from Siison and season sale!

Istusin mina kontoris ja tegin usinalt tööd (noh, nagu ikka), kuni telefon tegi SMS-i häält. Pulss võib-olla veidi, et tõusis, sest ma ei tea, kuidas teiega, aga SMS-i saatmine ei ole ju enam nii levinud. Sõnum tuli ja salakaval kah veel. Mind ootas pakk Eesti Posti automaadis. Nii põnev, ma pole ju midagi tellinud! Pakk kättesaades, märkasin kohe Siison kleepsu ja rõõm oli üüratu. Sellised üllatused on parimad! Telefon sai kevad-suveks uue kuue, mitte, et see muul aastaajal ei sobi, aga praeguseks on see ideaalne. Lisaks kihvtid kõrvarõngad! Kui ilusad on need?! Suur aitäh, kniks ja kraaps Siisoni tiimile! 
SIISON.EE veebipoes on käimas suur kevadpuhastus, kus sooduskoodiga MIDSEASON10 kasutamisel saab veel 10% soodustust! Pakkumine kehtib kuni 24. aprillini. Kasuta võimalust või jää ilma! 

Apr 21, 2014

Sun, you feel great!

Jacket, jeans- Mango / flanell shirt- Terranova / sneakers- H&M
PS: käimas on kingiloos!

Apr 20, 2014

KINGILOOS / ilutooted

Kingiloosiaeg! Kui soovid võita kõik pildil olevad tooted, siis toimi järgmiselt:
  • Saa sõbraks minu blogi facebooki kontoga klikates meeldib/like
  • Jäta oma e-mail selle postituse kommenaariumisse, et saaksin võitjaga ühendust võtta
Nii lihtne see ongi! Loos läheb lukku 27. aprillil kell 21:00!

Apr 18, 2014

Hello, bright red!

Jeans- Lindex (Kate Hudson collection) / blazer, T-shirt- Zara / sneakers- H&M

Apr 16, 2014

Short skirts and sunnies. One step closer to summer!

Kas päikeseprille peab olema 85735739683 paari? Umm, ja? Ei? Rahulolu piilub igatahes naeratuse tagant küll. Minu uusim Lindexi seelik (Kate Hudsoni kollektsioonist) sai täna nii palju komplimente, mis panid juba hommikul kergelt muhelema. Selles seelikus tunnen, et ma justkui hõljun ringi liikudes. Päikeseprillid, lendlevad õhulised seelikud, kõik toovad suve sammu võrra lähemale! Ainult tukk ei taha veel patsi ulatuda, kuid ehk suveks ikka jõuab.
sunglasses- Mohito / cardigan- Monton / skirt- Lindex / boots- Zara

Apr 14, 2014

The Colossa Go Extreme Volum' mascara by Maybelline

Tänu Maybellinele olen ühe musta silmapliiatsi ja ripsmetušši võrra rikkam. Kohe kui Maybelline uut toodet nägin, siis esimese asjana huvitas mind, milline on ripsmetušši otsik. Minu õnneks oli see täpselt selline kui vaja- sirge. Nimelt seni ei ole üksi kaardus oleva otsaga või kummist harjaga tušš minu silmadele sobinud.
Ripsmetušš lubab dramaatiliselt pilkupüüdvaid ripsmeid ja kindlasti on see mitme kihiga saavutatav. Ripsmed on mul pikad, kuid mitte just väga kaardu. Minu jaoks on kindlasti oluline, et ripsmed ei tõmbuks neid värvides tükki. Sellel harjal on topelt kurvidega vars, mis lubab korraga ja kiiresti edasikanda suure koguse tuši. Kõik oleneb kui intensiivselt tõmmata, kuid mulle meeldib, et võimalik on saavutada ka pigem tagasihoidlik silm. Alumiste ripsmetega kahjuks nii hästi ei läinud, sest need on mul pisikesed ja hõredad ehk siis hiljem tuli appi sõber vatipulk. Laineri kasutamist ei ole mina veel ära õppinud ehk siis ka silmapliiats nii tihedat kasutust ei leia, kuid Colossa Go Extreme Volum' ripsmetušši kasutan küll nii kaua kuni vähegi kannatab.

Apr 13, 2014

Kate Hudson all over me!

Just need teksad on minu käesoleva aja lemmikud ja fakt on see, et just nendest pükstest saavad minu suveõhtute lemmik püksid. Selleks ei ole vaja olla selgeltnägija. Beež jakk ja laiad teksad pärinevad Lindexist, Kate Hudsoni kollektsioonist! 
jacket, jeans- Lindex / t-shirt- Zara / sneakers- SHU / sunglasses- Accessorize / glasses- Guess

Apr 12, 2014

Gift from Guess

Nädala keskel, kui oli imeline võimalus tutvuda Guessi kevad-suvi kollektsiooniga, üllatati ka kingitusega. Tänu Guessile ei pea ma mõneks ajaks pead vaevama, millist parfüümi osta, sest kingikott, milleks oli cool rannakott/poekott/lihtsaltkott (you name it!), sisaldas nende uut suvehõngulist lõhna Guess Girl Summer! Selles on justkui lilled ja marjad segamini ja tunnen seal ka oma lemmikut- vaniljet! Kui suve lõhna tunnete, siis preili Suvi võib  parasjagu läheduses olla!

Apr 10, 2014

@ Guess store

Guessi uuest kevad-suvi kollektsioonist koos seksikate piltidega kirjutasin esmakordselt SIIN. Nüüd sai kõik ka oma silmaga üle vaadatud, läbi katsutud. Rocca Al Mare Guessi pood on nii mõnusalt avar ja stiilipuhas, et lausa lust on seal kümneid kordi edasi-tagasi jalutada ja kaupa uudistada. 
Boyfriend jeans on cool ja kuum kaup ning on jõudnud ka sensuaalse ja seksika Guessini. Lisaks on neil ka oma imeline vimka. Mis võiks olla veel kihvtim kui lohvakas boyfriend teksa valge pits detailiga? Mitte miski! Teiseks jäid mulle silma mitmed ketsid. Kahjuks oma lemmikust paarist ma head pilti ei saanud, kuid need olid mustad, ilma paelteta, kergelt sädelevad ja neid näeb SIIT.

Apr 9, 2014

SS 2014 by GUESS

Õhtul lähen uudistama Guessi kevad-suvi kollektsiooni, mille kirjeldus mind elevilegi ajab! Uue kollektsiooni populaarsemateks märksõnadeks on kindlasti denim-on-denim ning märkamata ei jää ka kaunis ja sensuaalne valge pits. Fotod ajavad lausa vesistama, eksole?!  Kollektsioonis on aukohal klassikaline teksa, mille muudab üdini naiselikuks luksuslikud pisidetailid ja mustrid. Teksa on läbiv terves kollektsioonis nii traksipükstes, šortsides, korsett-toppides, jakkides kui ka seksikates teksades. Mind võluvad ka pehmed pastelsed toonid ja romantilised pitskangad, mis hõikavad meile kevadet ja ilusat suvepäeva. Luksuslik ja naiselik joon hõlmab ka silmapaistvaid käekotte, jalanõusi ja aksessuaare.
Selle nädala jooksul (7-13. aprill) annab Guess kõigile ostjatele 150 eurose ostu puhul kaasa eksklusiivse kingituse! 


Apr 8, 2014

SS 2014 by VARKKI

Pop-up moepoes Zero külastasin Jaana Varkki moeõhtut, kus oli esitlusel VARKKI kevad/suvi 2014 kollektsioon. Varasemalt olen justkui tundnud, et VARKKI ei ole minu jaoks. Esemeid võib-olla silmale hea vaadata, kuid enese seljas silm seda ei seletanud. Seekord võttis Jaana mind jalust nõrgaks! Igakord kui modell nurga tagant välja tuli, pidin end kontrollima, et ma kõvahäälega ei ohhetaks. Kõik oli minimalistlikult kaunis! Lihtsad, kuid konkreetsed lõiked, äärmiselt puhtad toonid! Igale riideesemele kaasnesid ka Jaana Varkki enda muljed, kus või millest inspiratsioon pärines. Kollektsiooni loomisel sai disainer inspiratsiooni uidates ringi inimtühjades randades ja salapärastel metsaradadel oma unistusi otsides. Peamised õrnad toonid olid valge, helehall, beez, sinakad toonid ja aktsendiks erkkollane. Kasutatud on ka tundliku ja emotsionaalse käekirjaga maalikunstnik Anna Litvinova graafikat, mis on loodud spetsiaalselt VARKKI kollektsiooni jaoks. Kollektsioon sisaldab maksiseelikuid ja kleite, pükse, frakist inspireeritud mantleid, efektseid pluuse ja minu lemmik- jumpsuit!
Need on minu lemmikumad esemed VARKKI kevad/suvi 2014 kollektsioonist:

Kindlasti visake pilt peale kõigile esitlust leidnud toodetele VARKKI facebookis!

Mari-Liis Suvi blog on Facebook

Just nii! Eile õhtul olin valgustatud ja tundsin, et tuleks teha oma blogile facebooki leht. Kui arvad, et võiksime ka facebookis sõbrad olla, siis saad seda teha Mari-Liis Suvi blog lehel!


Apr 6, 2014

Sentimental by Tiina Talumees

Tiina Talumees esitles oma uut kevad-suvi kollektsiooni ''Sentimental'' Lennusadamas. Minu jaoks on Lennusadam omamoodi müstilise auraga ning ilmselt tekitavad selle minus kõrged laed, avar ruum, müstiline sinakas valgus. Igatahes, sinna sisse astudes tundsin, kuidas see ruum mind avasüli endasse haaras. Teiseks meeleolu loojaks oli kindlasti elav muusika, laval olev orkester.
Kollektsiooni inspiratsioon oli saadud esimese maailmasõja eelsest ajastust ning just 20. sajandi alguse meeleoludest. Kollektsioon hõlmab ajastu õrna puudutust, on kerge ja õhuline, veidi unelev justkui vaikus enne tormi. Rõhutatakse naiselikku liivakella siluetti, rinda ja puusajoont. Lõiked on lihtsad, ent mitmekihilised, kus tihedam aluskangas on kaetud õrna peenelt tikitud tülliga. Seejuures jäävad need suviselt õrnaks, kergeks ja lendlevaks.
Pildite autor on Jelena Rudi ning just need esemed kõnetasid mind kollektsioonis enim.

Apr 4, 2014

A bee got out!

jacket- Mango / cardigan- Mohito / jeans- Zara / sneakers- H&M / bag- Axel Accessories
on my lips ''Drawn to you'' Avon

Apr 2, 2014

Boho Remix by Kate Hudson / Lindex

Keywords: #coolest ever jacket #girly bohemian skirt #boyfriend jeans
Kõik esemed on pärit Lindexist ''Kate Hudson for Lindex Spring and Summer 2014'' kollektsioonist!
Oma silm on endiselt kunn, seega piilu Lindexi e-poodi!