Pages

Search:

Mar 31, 2014

Summer excitement in the middle of black outfit

Helesinine taevas koos silmipimestava päikesega on just see, mis naeratuse näole manab. Eile sain lausa kuus tundi oma tuba ümber tõstetud, riiuleid ja riidestangesid organiseeritud ning hiljem veel õhtupäikestki nautida. Muideks, hiiglaslik spordikott täis riideid, on ootamas uusi omanikke ning eelkõige blogijate turg vol2-te! Sinisest esmaspäevast ei ole see nädal vähimatki haisu, sest juba õhtul sean sammud Tiina Talumehe uue kevad-suvise kollektsiooni ''Sentimental'' esitlusele, mille seekordne inspiratsioon on pärit esimese maailmasõja eelsest ajastust ja 20. sajandi alguse meeleoludest. Ootan juba põnevusega, et oma silmaga kaeda lihtsaid ent elegantselt õhulisi ja kergeid suvekleite!
skirt- Zara / rubber boots- Aldo / t-shirt- H&M / jacket- Only / glasses- Guess

Mar 30, 2014

British Hair @ Salon+

Reedel oli mul au käia Salon+ Briti salongiõhtul, kus esitleti British Hair juuksehooldusbrändi. Salongi juuksurid olid valmis kõigile soenguid tegema, alustades peapesu ja massažiga ning lõpetades kauni viimistletud soenguga. Lisaks tutvustas Anu Lensment silmatorkavat briti moelavade ja tänavamoodi ning kohal oli ka Karaja meeskond, kes tutvustas hetke meigitrende.

Mida erilist pakub professioonaalne British Hair sari?
Tooted sisaldavad unikaalset Botani-Q Complex'i, mis sisaldab järgmisi looduslikke komponente:
  • Kinoa ehk tšiili hanemalts: läbib juukse pealmise kihi, sarvkesta ning tungib sügavamasse kihti, et taastada juukse struktuuri sügavuti.
  • Kookose alkaanid: annab juustele läiget, silub neid ilma raskeks muutumata.
  • Moringa seemnete ekstrakt: tugevdab juukseid ja kaitseb neid UV kiirgusest ja kuumtöötlusest tingitud kahjustustest.
Bristish Hair tooted EI sisalda:
  • SLS, Sodium Lauryl/Laureth sulfaate, Ftalaate (nahka ärritavad ja toksilised ained), Parabeene, Nafta destillaate,  Mineraalõlisid (poore ummistavad ained), Formaldehüüde, DEA/TEA, Diethanolamine/ Triethanolamine, BHA/BHT (toksilised antioksüdandid), Propylene Glycol (toksiline kemikaal). Tooted ei ole testitud loomade peal.
Kingiks saadud Stylishly Sleek juukseid taastav ja siluv tootekomplekt sisaldab: 
  • Reconstructive Strengthening šampoon- õrnalt niistuav, parabeenivaba šampoon, mis taastab ja niisutab juukseid. Kaitseb juuksevärvi tuhmumise eest. Šampoonis sisaldub unikaalne taimeproteiini kompleks aitab säilitada juuste tervist ning annab loomuliku läike. 
  • Reconstructive Strengthening palsam- värvikaitsega, parabeenivaba juukseid niisutav, toitev ja kaitsev juuksepalsam. Silub juukse sarvkesta, lisab pehmust ja aitab vältida juuste katkemist. Palsamit võib kasutada ka maskina, lastes sel pikemalt mõjuda. 
  • Crowing Glory Creme- siluv juuksekreem, mis muudab juuksed siledaks ja kauniks. Tagab imelise läike, tõrjub kahu ja sobib suurepäraselt juuste sirgendamiseks. Parendab juuste tugevust ja elastsust ning muudab juuksed tervemaks. 
Lõhn ja tunne pärast peapesu on täpselt selline kui oleks äsja salongist välja astunud. Muudkui katsuks ja nuusutaks oma kiharaid! British Hair toodete ja hindadega saab tutvuda ka Salon+ e-poes!

Mar 27, 2014

Sunglasses, where were U when I needed U!?

Oh meid, prillipapasid! Koguaeg on üks suur häda. Päikeseprillid võin ju kotti panna, kuid see tähendab seda, et ringi on liikumas pimekana, be aware! Muuseas, läätsekandjad, kas teie suudate terve päeva läätsedes vastu pidada? Kui jah, mis on teie nipid (a la niisutavad tilgad)? Mina ei ole seda kahjuks kunagi suutnud.
purse, jacket- Mango / skirt, boots- Zara / cardigan- random (Humana)

Mar 25, 2014

Hair Tech mini straightener

Korralik (khmm, suur) keraamiline sirgendaja on mul kenasti olemas, mis mul vannitoas tolmu kogub. Mul on endal sirged juuksed ja ma ei ole kunagi olnud tihe sirgendaja kasutaja, kuid alati on hea kui kõik on olemas igaks elujuhtumiks. Pärast seda kui omale tuka lõikasin, ärkan ma igapäev üles paabulinnuna. Paabulind on küll ilus, kuid kõigeks on oma õige aeg ja koht. Paabulinnu ajad on aga möödas, sest leidsin omale truu kaaslase minisirgendaja näol, mida on hea vajadusel kaasa võtta. Soetasin selle Hairline kauplusest Rotermanni kvartalist. Ühtlasi on neil ka e-pood ning nimetatud minisirgendaja leiab SIIT. Paabulinnust inimeseks saamine võtab kõigest max 2 minutit, sest sirendaja soojeneb juba vähemalt 40 sekundiga.

Mar 23, 2014

the Wine on my lips

Eile oli päike silmaaugus ja oi kui mõnus see oli! Justkui kevade teine laine ning loodan, et selleks korraks see nii ka jääb ning lumega kohtume taas aasta lõpus. Eile märkasin, kuidas mu tukk on märkamatult kasvanud ning varsti pean hakkama kui kardinate vahelt välja piiluma. Piirama ma tukka ei lähe ning loodan, et suveks ulatub see mul patsi (pretty please!). Taas avastasin enda jaoks Avoni ''Oxford Wine'' huulepulga. Uskumatu, kuidas veel paar kuud tagasi ei tahtnud ma huulepulkadest midagi kuulda, nüüd aga enam ilma ei tahagi.
coat, scarf- Zara / purse- Pull&Bear / jeans- Mango / ankle boots- Reserved

Mar 19, 2014

Biotherm // näohooldus

Minu juuksehooldus juba sai põhjaliku kajastuse ning nüüd on näohoolduse aeg! Käsil on mul teine ring Biothermi toodetega. Ma ei oleks üllatunud kui ka kolmanda ringi aeg kätte jõuaks. Tean aga, et kindlasti soovin proovida L'Occitane tooteid ja Nurme Seebi sügavpuhastavat näoseepi.
  • Hommikul: kasutan näotoonikut ja silmakreemi, millel on otsas kolm metallkuulikest, mis ühtlasi masseerivad silma ümbrust. Silmakreemi hakkasin aktiivselt kasutama umbes aasta tagasi.
  • Õhtul: kasutan kreemjat mahapestavat näopuhastusvahtu ja toonikut. Aegajalt ka põskedel ja otsaesisel niisutavat kreemi, eriti just külmemal ajal.
Kord kahe või kolme nädala jooksul teen ka koorimist. Tihedamini ei koori, kui, siis pigem harvemini. Liigne koorimine võib nahalt eemaldada kaitsekihi. Näopuhastusvahust ja toonikust on mul ka mini versioonid, mida on hea täita kui täissuuruses tooteid ei soovi kaasa võtta.

Mida teie näohoolduses kasutatate? Kas olete kindlale tootele püsima jäänud? Mida proovida sooviksite või soovitate?

Mar 14, 2014

Leather + Love

White tee with a leather jacket equals much love from my side and no more words needed to ruin it.
jacket- Mango / glasses- Guess / t-shirt- Nümph/ lips- ''Mad for magenta'' by Maybelline

Mar 10, 2014

Kingiloosi võitja!

Seekordse ilutoodete kingiloosi võitis Mariann Tsarents! Palju õnne ja võtan sinuga e-maili teel ühendust. Aitäh ka kõigile, kes võtsid vaevaks mõned ilusad sõnad blogi toetuseks saata, aitäh aitäh aitäh! Jagan teiega koerarõõmu Lessi näol, kelle kohta rohkem informatsiooni näeb SIIT!

Mar 7, 2014

Caught by the sun!

Nädala keskel sain patareisid laadida Rakveres asuvas Aqua SPA-s ning Rakvere linnust külastades. Kas mul on täna reede tunne? Ei ole! Aqua SPA-s käisin esimest korda ja jäin väga rahule nii veekeskuse kui ka hotelli poolega. Rakvere linnuses käisime oma töökollektiiviga, kus meil toimus õhtul mitme tunnine programm ning soovitan kõigil see käik ette võtta. Teematika oli keskaeg. Vahisõdur võttis emandaid ja isandaid (jah, meid) vastu kahuripauguga külaliste auks. Põlesid tõrvikud ja lõkked ning mängis keskaegne muusika. Toimus vibulaskmine, mõõgavõitlus ja valmistada sai ka küünla. Külastati piinakambrit ja surmatuba. Toit oli äärmiselt maitsev ja samuti teemakohane. Pakuti näiteks põdralihapirukaid, grillitud verivorste ja jäneseraguud küpsetatud köögiviljadega. Rakvere linnuse külastuse soovitan varasemalt kokku leppida ja minna kihvti kambaga. Programmi koos toitlustusega saab ise koos linnuse abiga koostada! Rakvere linnuse info leiab SIIT.
coat- Zara /scarf- Vero Moda / belt- H&M / pants- Terranova / ankle boots- Siison.ee
PS: kingiloos läheb lukku 9. märtsil kell 21:00!

Mar 2, 2014

''Orange Attitude'' by Maybelline

Minu jaoks julgusest pakatav ''Mad for Magenta'' vajas veel ühte sama julget kaaslast ja selleks valisin kaua igatsetud oranži tooni ''Orange Attitude''. See toon ei ole vast nii kriiskavalt silma torkav, kuid omamoodi meelas siiski. Maybelline kitsas huulepulga siluett on justkui mulle loodud. Kerge peale kanda, ilma, et peaksin kartma, et värv ka mujale satuks. Samuti püsib ka peal imeliselt. Arvestades, et talvel kipuvad huuled pragunema, siis imekombel vagudesse see ei kogune ja püsib hoolalt peal. ''Mad for Magenta'' huulepulka kannan, näiteks SIIN.
 ''Orange Attitude'' Maybelline, hind 9.70€
Just siin kannangi ''Orange Attitude'' ühe kihina ehk üpriski tagasihoidlikult.