Pages

Search:

Feb 28, 2014

pop of Red // outfit

purse, coat- Zara / scarf- Mohito / glasses- Guess
PS: käimas on ka KINGILOOS!

Feb 25, 2014

Leather jacket & tartan scarf- can I be more pleased?!

Ma reaalselt ei tea, kus kohast alustada ja paneb lausa punastama, et asja armastus nii suur võib olla. Igatahes, minu uus jakk Mangost! Käisin seda aegajalt luuramas ja suu jooksis vett, aga miski hääl minust sai võitu, kes arvas, et mul ei ole seda tagi vaja. Täitsa juhmard ikka küll. Nüüd, kus ma selle omale koju tõin, on tunne ikka väga hea. Minu jaoks veel nahktagi ilma ei ole (olen külmavares), kuid nii või naa kannan ta ri-ba-deks. Sall Accessorizest karjus ka kui mind nägi ''ma sobin su uue jakiga nii hästi, take me home!'' Ok, enne kui ma päris soodaks lähen lasen teil nende võlus ise veenduda ja ma ikka ei usu oma silmi, et mul on tukk.
Can't get enough of my new leather jacket from Mango. It's still a bit cold outside, at least for me, but I had to show you my new love. Oh, and also the tartan scarf that I got from Accessorize. I adore this combo! I also think that this leather jacket makes everything look good. Even me with my bangs.

Feb 23, 2014

KINGILOOS // ilutooted

Täpselt nii nagu lubatud, algab kingiloos! Võita on võimalik kõik, mis piltidelt vastu vaatab. Loos läheb lukku 9. märtsil kell 21:00.
Kingiloosis osalemiseks ole blogi jälgija, milleks saab valida sobivaima variandi blogi parempoolsel veerul. Kliki ''Like'' postituse lõpus ja jäta oma e-mail, et saaksin võitjaga ühendust võtta ;)

bang bang BANGS

Meet my bangs! Täna ärgates oli tukk küll igasse ilmakaarde laiali, kuid see andis mulle omamoodi naljaka emotsiooni. Reedest saadik olen oma tukast üpris obsessed ehk siis näpin seda pidevalt (no good) ja proovin erinevaid soenguid. Tuka lasin lõigata oma tuttaval, Helenil, kes töötab Sim Salongis (Narva mnt 7D).
Meet my bangs! When I woke up this morning my bangs were all over the place, but I love it! My haircut is made by Helen who works at the Sim Salong (Narva mnt 7D).

PS: täna algab kingiloos!

Feb 21, 2014

Black on black on black // outfit

Ma olen elevil! Lähen täna juuksurisse ja elevust tekitab just see, et ma ei ole drastilisi muutusi oma juustes ma arvan, et kümme aastat teinud. Eks varsti ole näha, kas julgen veel endast pilte siia lisada. T-särk ja skinny jeans on aga minu täielik mugavusstsoon ja ma tunnen end neis hästi. Mitte iial ei ole mina üks neist, kes arvab, et üleni must look on igav, never. Samuti ma ei arva, et ''all black everything'' look päästmist vajaks, kuid ütleme nii, et kaelakee tähelepanuta ei jää.
 necklace, ankle boots- Stradivarius / t-shirt- H&M / jeans- Mango / glasses- Guess
I don't think that ''all black everything'' kind of look needs to be saved, but the necklace kind of does that for me and shines through. I love basics like black or white t-shirt with skinny jeans. Totally my comfort zone. Oh, and just so you know, I'm going to the hairdresses today and I'm more than excited because I haven't done any changes in years.

Feb 18, 2014

golden Moose // outfit

necklace- Sheinside.com / blaser- Object Collectors Item / sunglasses- Siison.ee / shirt, jeans- Zara / boots- Stradivarius

Feb 15, 2014

@ Kadri Kruus Pop-Up Studio

Sõbrapäeval oli minu jaoks plaanis vahva üritus. Mul oli võimalus käia õnnitlemas Kadri Kruusi tema inspiratsioonist pakatavas pesas. Kadri Kruusi silmatorkav disain ei olnud aga ainus, mille sisse astudes ära tundsin. Hetkega sain aru, et ka Meru on platsis, kellel olen juba ammu silma peal hoidnud. Meru oli ka ise sushit valmistanud, mida me Annaga heal meelel vaikselt mugisime. Kadri nimetas enda ja Meru koostööd imeliselt, öeldes ''Chin up!'', mis oli talle Meru ütlusest külge jäänud. Tegu ei ole uhkuse kirjeldusega, vaid ennast ja enda nahas hästi tundva inimesega. Lisaks oli minul ja Annal tohutult loosiõnne! Mina sain käpa peale kinkekaardile väärtuses 20€ ja Anna oma jätan ma saladuseks (wink).

Kadri Kruusi Pop-Up Studio asub kohe kesklinnas, Kawe Plaza majas (Pärnu mnt 15), mis jääb avatuks kuni 31.03.2014. Stuudio uksed on lahti kolmapäevast reedeni kell 12-18.
Kadri Kruusi loominuga saab tutvuda SIIN ja Meru omaga SIIN.

Feb 14, 2014

Green squares and Magenta lips

Eile koristasin arvutis oma foldereid ja vaata aga vaata, mis mina leidsin- lume! Igal aastal mõtlen, kas minu sünnipäevaks, mis on aprilli alguses, on lumi ära sulanud või mitte. Tundub, et see aasta väga kaua selle üle kaalutlema ei pea. 
Nüüdseks olen ka oma XXL prillidega ära harjunud. Varem mulle ei meeldinud prillidega piltidele jääda, kuid enam ma ei olegi nii kiire neid ära krahmama. Ilmselt ka seetõttu, et siis ma lihtsalt ei näeks, kuhu ma vaatama peaks.. Huultel on Maybelline ''Mad for magenta'' ja tagasihoidlikult võin öelda, et mulle meeldib.
PS: I ♥ you ja ilusat sõbrapäeva!
prillid- Guess / mantel, särk, sall- Zara

Feb 13, 2014

for the love of Museums

Eelmine nädalavahetus tahtsin Titanicul käia, kuid sinna jõudes ja nähes õues majanurgani ulatuvat pardale soovijate järjekorda, mõtlesime ümber ja otsustasime teinekord uuesti proovida. Päevast õnnestus siiski võtta maksimum! Jalutasime lennusadama ümbruses ja kolasime libedatel laevadel, kuhu oli ligipääs. Seejärel otsustasime minna muuseume külastama. Esimeseks, kuhu sattusime planeerimata, mis jäi jalutuskäigu teele, oli Paksu Margareeta all asuv Eesti Meremuuseum (Pikk 70). Kõige enam meeldis mulle seal National Geographicu näitus ''Jäine väljakutse'', mis koosneb fotograafi Paul Nickleni fotodest ''Polar Obsession'' ja Eesti polaarränduri Timo Palo kirjeldustest põhjapooluse retkel. Fotod olid absoluutselt imetlusväärsed ning näituse kohta leiab rohkem informatsiooni SIIT. Edasi kulgesime vanalinnas Eesti Loodusmuuseumisse (Lai 29A). Olenamata sellest, et ma ämblikke jälestan, tahtsin neid õnnetoovaid troopilisi isendeid siiski oma silmaga näha. Elus ämblike väljapanekust saab rohkem lugeda SIIT.

Feb 11, 2014

Moebrunch @Zero

Eelmine nädal õnnestus mul käia inspiratsioonist pakataval moebrunchil a.k.a. disainerite peol. Pop-up moepoes kui ka showroomis ZERO olid oma loomingut tutvustamas ja esitlemas mitmed andekad disainerid, näiteks New Vintage by Kriss, Kätlin Kaljuvee, #jonurm, Lowi Vi, VARKKI, Mare Kelpman, Mokoko, Kärt Põldmann, Jukocute, Piret Loog, MiNU, Diana Arno, Iris Janvier, LÄHEB, Svetlana Puzorjova, B.l.u Jeans, One Wolf. Kõike kahjuks piltide peale haarata ei saanud, kuid kindlasti soovitan veel head lugemist disainerite kui ka nende loomingu kohta SIIN, lisaks on ka kõik all nimetatud brändid lingitud.

Kätlin Kaljuvee - kaunid prindid ja Valhalla 100% loodusliku sojavaha ja eeterliku õliga teraapial põhinevad lõhnaküünlad.
MiNU - maailma coolid teksad, millele lisaks armusin valgesse 100% siidjasse õhulisse särki.
Jukocute - vapustavalt originaalsed nahast kotid, mis igakord üllatavad uudsete ja hästi välja mõeldud detailidega.
New Vintage by Kriss - kirjeldamatult kaunid aksessuaarid, mida olen omale juba ammu igatsenud. Suurimateks lemmikuteks on ''Time to rock'' käeehe ja ''Drop it like it's hot'' kaelaehe.
Lowi Vi - julge, õrn ja naiselik, kuid samas põhjamaiselt karge, kus leidub huvitavaid lõikeid, värve ja mustreid kui ka musta ja valget.
 Läheb - klassikalised, väljapeetud ja naiselikud lõiked.
Piret Loog - ajatud ja minimalistlikud nahast kotid, mis püüavad pilke omapäraste vormidega.
Mokoko - nahast käekaunistused kui ka praktilised kotikesed, näiteks vöö või pükste külge riputamiseks.
Mare Kelpman - boheemlasikud vormid ja mustrid, mis võlusid mind kohe.
Suur aitäh ürituse kutse eest ja nüüd kõik Moetänavale (Veerenni 24) uudistama!

Feb 9, 2014

Love the sun in my eyes // outfit

mantel, sall, kott- Zara / saapad- Siison / püksid- Mango / käeehe- H&M / kindad- Accessorize / prillid- Guess

Feb 6, 2014

Khaki leather jacket from Sheinside

Mõned päevad enne jõule tegin oma esimese sheinside.com tellimuse tänu krediidi võitmisele. Täpselt neli nädalat hiljem sai telefon piiksu, et pakk on mind postkontoris ootamas. Ohh, seda rõõmu! Kõik kolm tellitud eset kenasti pakitud. Kõige enam ootasin nahktagi ja seda näetegi esimesena. Kohe ei teagi, kus kohast alustada. Öelgem siis kohe ära, et ma vist olen ikka tohman küll. Vaatasin, et jakil on Zara silt ja eeldasin, et ega siis midagi nii valesti ikka minna ei saa. No, sai küll. Minu S suuruses jakk on ikka üpris kitsas. Samas, nagu ma juba ütlesin, ise olen ka tolvan, et end mõõdulindiga mõõtma ei asunud. Zarast oli küll asi kaugel, silt on neil seal niisama peibutiseks, ega päris jakil seda ei ole. Ehk siis hiina mõõdud to the max. Nii siis, nahktagi on veidi kitsas, lühike ja igatepidi paha. Suveõhtul vast ikka kannan ja ega kampsun vms sinna alla ei mahu, ooo ei. Vähemalt ei pidanud ma selle eest maksma ja oma raha ma sinna kindlasti ei kulutaks. Andke andeks, võib-olla ma ei oleks pidanud nii negatiivne olema, aga ma olen pettunud. You feel me?
Nüüd, kus mu pahameel sai valla, vaatan piltide pealt, et pole asi nii hull midagi. Kannatab kanda küll ''hahahaa''!
khaki leather jacket - Sheinside