Pages

Search:

Jan 30, 2014

Kaks ühe hoobiga! Kõrvarõngast siis.

Veel aasta tagasi olin ilmatuma suurte kõrvarõngaste austaja. Võiks öelda, et kui pisikesena kogusin udukaid ja DiCaprio postkaarte, siis hilisemas eas, vast kõrvarõngaid. Eriti köitsid minu tähelepanu erinevate viguritega ehted,  mis ei jäänud kunagi tähelepanuta. Isegi mu armas kaaslane on mulle oma kuldsete kätega meisterdanud vinüülist linnukesed, mida mu isa naljatades tuvideks kutsus. Mingi hetk aga toimus kannapööre. Unustasin kõrvarõngad sootuks. Nüüd on armastus nende vastu taastunud, kuigi eelistan nüüd pigem pisemaid ehteid. Allolev kahe paariga komplekt on ideealselt sobilik kirjeldamaks seda, mis mulle parasjagu meeldib. Väiksed, kuid omale sobiva kihvti aktsendiga. Valged, pisikestest pärlimummudest, ilutsevad mul praegugi kõrvus ja sobivad kandmiseks igal ajal. Suuremad ja kividega, on veidi rohkem tähelepanu nõudvamad. Minu meelest on need kaunilt liiga silmatorkava ja liiga tagasihoidliku kuldne kesktee!
Pieces 7.40€

Jan 29, 2014

Maybelline ''mad for magenta''

Maybelline ''Mad for magenta'' on mul nüüdseks olnud vast paar nädalat. Tegelikult ostsin lausa kaks tooni, kuid teisest veidi hiljem. Selle sarja kiidusõnad on mulle mitmelt poolt silma ja kõrvu jäänud ja just seepärast otsustasingi nende kasuks.
Mis mulle meeldib? Alustame kujust. Pakend on sel lihtsalt armas ja lisaks meeldib mulle selle peenem siluett. Mind on ''õnnistatud'' kitsamate huultega ning võib-olla just seetõttu on mulle meeltmööda ka selle keskmisest väiksem otsik. Värv tundub sellel üsna erk. Vahel kannan seda ainult õrnalt tupsutades, et huules oleks veidi elu. Ühe kihiga korralikult kattes jääb juba täiesti arvestatav ja kena huul. Loogiliselt jääb siis teine kiht juba päris intensiivne. Huultel püsib see imehästi ja aja jooksul hääbub ka ühtlaselt.
''Mad for magenta'' Maybelline, hind 9.70 €

Jan 27, 2014

Kingiloosi võitja!

Seekordse ilutoodetega kingiloosi võitis Jessica! Võtan sinuga täna emaili teel ühendust! Järgmine loos juba veebruarikuus!

Jan 26, 2014

as orange as it can be // outfit

prillid- Guess / kaelakee- Lindex / pluus- Mango / kott- Mohito / saapad- Siison

Jan 25, 2014

cute much Mr. Fox // fav items

Nii, riided. Siin, seal, all ja peal, lisaks iga nurga peal. Mis see on? Minu stanged! Olgugi, et riideid on palju, on mõned need, mida tahaks kanda iga päev. Vahel tuleb ennast lausa sundida ka muid riideid kandma, et lemmik ese päris ära ei kuluks (hahaa). Olen maininud, et ühed minu lemmikumad poed on Mango, Zara, H&M ja Lindex, kuid tuleb tunnistada, et viimasel ajal on lemmik esemed soetatud hoopis One Way'st, Stockmannist. Minu Mr. Foxi t-särk ja musta-valge kirju bleiser on pärit just sealt. Need pole küll enam nii uued minu jaoks, küll aga teie. Hetkel näete küll neist väiksemat sorti šniik piiki, kuid kindlasti tahan neid ka korralikumalt näidata, sest bleiseri teeb omanäoliseks kihvt viltune lukk ja huvitav lõige ja noh, rebasepoiss on lihtsalt cute much! Veel eelmine nädal märkasin, et imearmsad Nümphi t-särgid olid Stockmannis ka allahinnatud. Mr. Fox siin maksis 14€. Nümphi isikupärastele riietele saab pilgu heita SIIN.
t-särk- Nümph / bleiser- Object Collectors Item

Jan 23, 2014

Studs- can't get enough!

For the love of god, i adooooore bracelets... and studs... and leather... and black! Töötades kesklinnas, on see minu puhul tahes tahtmata vältimatu, et kaubanduskeskusest läbi käin, kas siis lõuna ajal või pärast tööd bussiterminali minnes. OK, aitab vabandustest. Ehk siis nagu näha, olen ma ostnud omale uue käevõru. Mulle ei meeldi sõna käevõru, see tundub kuidagi nii... kohmakas? Igatahes selle käeehte (mitte, et see sõna nüüd paremini kõlaks) soetasin Mangost, kus oli suur ale (kahjuks ma ei tea, kas seal veel aled on, sest olen suutnud end sealt veidi aega eemal hoida, god knows how long this will last). Kuna mul on maailma pisikesed käed, siis ma ei saa kunagi neid käevõrusid osta, kus ise suurust reguleerida ei saa. Lisaks kuldsetele neetidele ja mustale nahale olidki trukid veel üheks võidumeheks!
PS: Juba sel pühapäeval toimub kingiloos! Loosi postituse leiad SIIT!

Jan 19, 2014

new Biker boots // Siison.ee

Viimasel ajal kipun aina tihedamini Siison.ee lehel ringi kolama. Esiteks, seal leidub suurepärast kraami. Teiseks, on Siison võitnud minu täieliku usalduse. Varasemalt olen sealt tellinud tooteid juustele, Joik küünlaid, Nurme Seebi jne, kuid riideid pelgasin ostukorvi lisada. Mu silmi köitsid juba ammu kaks paari saapaid. Teised, millest mul pilte ei ole, on nähtavad SIIT. Hetk, kui avastasin, et mõlemad paarid on allahinnatud, ei olnud enam aega mõelda ka, ainult tegutseda. Tellisin omale kaks paari, mõlemad suuruses 37. Kahjuks aga teine paar jäi mulle suureks. Ei aidanud ka see, kui ostsin neile sisse number suuremad tallad. Mul oli äärmiselt kahju, kuid olin sunnitud teise paari tagastama. Usalduse võitis Siison just sellega, et tagastatud kaup võeti ilma igasuguse probleemita vastu ja raha tagastati. Pean tunnistama, et praegugi ilutsevad mul soovikorvis kaks toodet. Ma ei tea, mida ma ootan!?!
saapad- Siison 24.50€  (saadaval SIIN)
26. jaanuarini käib kingiloos SIIN!

Jan 17, 2014

KLD // uus kaup ja soodustused

Neile, kes mu blogi juba veidi kauem on jälginud, ei ole KLD aksessuaarid enam midagi nii väga uut. Küll aga leidub KLD poes rohkelt uut kaupa, mis ei hoia tagasi isikupärsusega, on vinged ja silmatorkavad! Lisaks on ka mitmeid sõbralikke soodustusi! Soovitan kindlasti neid ise vaatama ja katsuma minna, sest oma silm on kuningas ja maitsed erinevad!
KLD asub Foorumi keskuses, Narva mnt 5, Tallinnas. KLD facebooki lehega saab tutvuda SIIN.

Jan 16, 2014

12 küsimust ja vastust!

Veidi aega tagasi võttis minuga ühendust Steffi, kes soovis minuga teha väikese intervjuu oma blogi tarbeks, kus ta peab rubriiki ''Erinevad inimesed, erinevad stiilid''. Tema postitust saab lugeda SIIT!

Jan 15, 2014

WW like Warm Winter // ootd

Kas nüüd just väga soe, kuid päike, lumi ja väike miinuskraad, on just my kind of ideaalne talv! Täna õhtul sean sammud Sfääri einestama. Ma ei ole kuu pealt kukkunud ega ka eile sündinud, kuid lähen sinna esimest korda. Loodan, et maitsed mind alt ei vea ning hiljem on üks koht juures, mida ka teistele soovitada... muidugi kui kõik seal juba ISE käinud ei ole. Kas Sfääri menüü ka kellelegi veidi tuttav? Mis on teie lemmik söögikohad ning ei pea piirduma ainult Tallinnaga?!
kott- Pauls Boutique / sall- Vero Moda / jakk, saapad- Zara / pluus- Mango / püksid- Only

Jan 14, 2014

me aka Luup!

Siin mu luubid ongi! Natuke suuremad, natuke ümaramad. Welcome to the family! 
prillid- Guess (Eagle Vision)
 Kingiloos käib jõudsalt SIIN!

Jan 13, 2014

got some new Glasses

Just nimelt! Lõpuks ometi võtsin end kokku ja seadsin sammud Eagle Vision'isse, kus kohast olen soetanud kõik oma prillid. See kõlab, nagu mul oleks neid 357 paari, kuid tegelikult on tegu kolmanda paariga. Miinuse muutudes on see ka kohe hea vabandus uute raamide soetamiseks. Ma kardan, et selliseid inimesi ei ole palju, kes nägemisteravuse muutudes ainult klaase vahetaksid. Olin oma vanade raamidega rahul, kuid ilmselt prillikandjad mõistavad, et vahel lihtsalt on vaja midagi uut. Eksole!? Brändide nimesid ei jälginud, muudkui proovisin ja proovisin, müüa abiga. Lõpuks jäid kätte kaks erinevat raami ja alles siis kui valik oli tehtud, vaatasin, et seekordseks võidupaariks osutus Guess. Prillikandjatele infoks, raam ja klaasid läksid kokku maksma 176€.
Poodi võtsin endaga ka kuti kaasa, kes prillikandja ise ei ole, kuid tema arvamust tahtsin ikka kuulda. Kui isa mind esmakordselt nägi, lausus ta imestades ''nii suured prillid!''. Mõned päevad hiljem vaatas ta mulle otsa ja kordas ''kuule, sul on ikka NII suured prillid''. Mina näitasin kohe süüdistavalt näpuga kuti suunas, sest just tema oli see, kes pidi mind aitama. Ütlesin ka kohe vastu, et sel teemal rääkigu Matisega (hhahahaa). Mina olen igatahes uue ostuga nüüdseks harjunud ja äärmiselt rahulolev.
PS: kui soovid ilutoodete kingiloosist osa saada, siis kliki SIIA!

Jan 12, 2014

K I N G I L O O S

Uuel aastal uue hooga, käes on 2014 aasta esimene kingiloosi aeg! Selleks, et 2014 veel ilusam tuleks, loosin välja kuus ilutoodet. 
  • 1) Maybelline Colorama fuksiaroosa küünelakk  2) Avon küünekaunistused 3) Avon ''Pale Peach'' huuleläige 4) Avon värvitu meigipõhja aluskreem 5) MaxFactor Ageless Elixir 2in1 jumestuskreem 6) Avon ''Bronze Sheen'' silmapliiats
Loosis osalemiseks ole minu blogilugeja, milleks saad omale sobiva variandi valida blogi parempoolses veerus. Jäta oma e-mail kommenaatridesse. Loos läheb lukku 26. jaanuaril kell 21:00! Paha ei tee väike facebook'i  Like postituse lõpus  ^_^

Jan 11, 2014

Juuksehooldus vol2

Vahepeal on minu juuksehooldus saanud juurde uusi tooteid ning hea meelega jagaksin neid teiega, sest armsaid lugejaid on nii palju, kes mu juuste vastu on huvi üles näidanud. Esmakordselt kirjutasin oma juuksehooldusest SIIN.
Ei, need tooted ei ole veel mitte sugugi otsas, vaid vahepeal tabas mu juukseid väljalangemise periood. Kas teil on ka neid? Kui jah, kas teete siis ka midagi teisiti? Nimelt, aeg ajalt toimuks mu peas justkui totaalne juuste vahetus. Vihkan seda hetke kui libistan sõrmedega läbi juuste, mille järel on näppude vahed ummistunud, iga kord! Harjast ma ei hakka rääkimagi. Vannipõhjast siis juba ammugi mitte. Jah, tean, et mingi kogus on normaalne, kuid paar korda aastas tunnen, kuidas asi väljub kontrolli alt. 
Seekordseteks abivahenditeks olen soetanud Philip Martin'si juuste väljalangemisvastase hooldusvedeliku, mille tellisin Siisonist SIIT. Selles sisalduv glükogeen aitab juustel kasvada, andes neile elujõudu. Ainuke miinus selle toote juures on see, et see jätab juuksejuured rasvaseks. Seepärast kasutangi seda õhtuti enne magama minekut, kui tean, et järgmisel päeval ootab ees peapesu. Suureks plussiks on aga see, et nüüd, kus olen neid tooteid kuuaega kasutanud, on kriis täielikult möödunud. Kõigest igaks juhuks kasutan aga seda endiselt edasi, sest noh, pikkade ja elutervete juuste vastu ei ole mul absoluutselt midagi! Hind 26€.
Kartsin, et ainult vedelikust ei piisa ning kange tahtmine oli juurde osta ka palju lubav shampoon. Stockmanni 1. korruselt jäigi mulle müüja soovitustega silma Klorane shampoon hiniini ja B vitamiinidega, mis stimuleerivad juuksejuuri ja aitavad nende väljalangemise vastu. Toote miinuseks on selle lõhn. Tekitab tunde nagu oleks kogemata võtnud mehe shampooni. Palsamiks kasutan ikka Tigi toodet, mis on magusam kui magus näts ning hiljem ei jää halvast shampooni lõhnast haisugi. Pluss on taaskord see, et selleks korraks sai minu probleem lahenduse. Lisaks lubab toode kiirendada juuste kasvu. Lõikasin juukseotsi detsembris (näeb SIIT) ning minu meelest on mu juuksed ikka silmnähtavalt kasvanud. Vahet näete ilmselt ka teie kui postitusi uuemate poole kerima peaksite. Pärast otste lõikust hakkasingi selles posituses olevaid tooteid ka kasutama. Hind umbes 8€ (100ml!).
Placent Activ'i tervendavad juukseampullid ei ole minu jaoks midagi uut. Vahelduva eduga olen neid kasutanud aastaid. Need on müügil ka näiteks apteekides, kuid tellisin Siisonist koos vedelikuga need SIIT. Mina kasutan neid ülepäeva, pärast juustepesu. Teen näpuotstega väiksed seitlid, kuhu vedeliku tilgutan ja seejärel masseerin. Sellel tootel ei ole miinust! Plusse on küllaga! See paneb juuksed kasvama. Kui neid aastaid tagasi esimest korda kasutama hakkasin siis kord juuksuritoolis olles oli juuksur nii üllatunud, et mida ma küll teen/kasutan, sest terve pea oli 5cm juukseid täis. Vahepeal võib minna kuid, kus olen toote kasutamise unarusse jätnud, kuid iga häda korral on see esimene, mis mulle meenub ja mida ka soovitan! Juuksevedelik ei jää ka äsja pestud juuste juurtes absoluutselt rasvane. Hind 10.30€.
Nii, minu juuksed on nüüd igatahes väga hästi toidetud ja ma kohe tunnen, kuidas nad mind selle eest tänavad. Sõrmedega läbi juuste kammides ei taha nad kohe üldse mitte kätte anda (wink wink)!
* Minu käest on küsitud, kuidas ma oma juuksevärvi eest hoolt kannan. Ma ei ole oma juukseid üle pea mitte kunagi heledamaks värvinud. Triipe tegin viimati aasta tagasi ning need on välja kasvanud. Lähiajal ei ole ka plaanis uuesti triipe teha ehk siis julgen öelda, et mul on loomulik juuksetoon.

Jan 9, 2014

Paul's Boutique // ootd

Jõudiski kätte see kaua oodatud aeg, kus viisin oma blogijate kirbuturult soetatud koti jalutama! Saime omavahel üli hästi hakkama ning kott võttis mu oma uue omanikuna omaks ning ma usun, et meist saavad suurepärased kaaslased. Ei, ma ei ole imelik ja seda kotti te näete veel, veel ja veel! A ja seda ka, et ma ei mäleta, kus kohast sall ja müts on soetatud, sest mulle meeldib nende sildid alati eemaldada, oh well.
Samuti näete nüüd ka minu teist ja viimast huulepulka. Mõlemad pärinevad Avonilt ja olen väga rahul just nende püsivuse tõttu. Järgmisena olen oranžika tooni otsinguil! 
kott- Paul's Boutique / jakk, saapad- Zara / püksid- Only

Jan 8, 2014

Golden lips // new phone case

Nagu näha, meeldib mulle aeg ajalt ka oma telefoni hellitada, mitte ainult ennast. See punane kuldsete huultega telefoni ümbris jäi mulle silma Bershkas. Neid oli nii iphone 4'le kui ka 5'le. Valikuid oli kolm: punane kuldsete huultega, must hõbedate südametega ja valge/väga helebeež kuldsete südamete ja punaste huultega. Hea meelega oleksin musta järele haaranud, kuid miski mu peas arvas, et võiks just täna midagi teistmoodi ja ettearvamatut teha ja võtta selline, mille järele tavaliselt ei haaraks. Valisin punase. Pärast kahetsesin. Hahahaa! Tundub, et alati peaks ikka selle valima, mis esimesena silma jääb. All in all, olen oma ümbrisega rahul kuni järgmise korrani, mil midagi uut silma riivab.
telefoni ümbris- Bershka / kaelakee- KLD

Jan 6, 2014

power of Lipstick

Ma ei ole kunagi olnud suur huulepulkade sõber. Selleks on olnud mitmeid põhjuseid, millest mõned neist on a)mul on kitsad huuled b)kuna mul on kitsad huuled, siis mulle ei meeldi neid rõhutada c)that's about it. Viimasel ajal ehk olete tähele pannud, et olen enda jaoks huulepulga avastanud. Pilte vaadates pean tõdema, pole see värvitud huul mu näos üldsegi mitte paha. Mul on nüüd lausa 2!! huulepulka, millest teist näete ka peagi, kuigi toonid on neil äärmiselt sarnased. Järgmisena tahaks aga soetada midagi oranžikamat.  Viis minutit hiljem unustasin hoopis ära, et mul huuled on värvitud ning selle meenudes sukeldusin esimesse lähedalasuvasse peeglisse ja olin meeliduvalt üllatunud, sest midagi ei olnud muutunud ja värv ei olnud kadunud huulte pragudesse.
Kas teil on lemmik huulepulk, mis püsib veatult peal?
huulepulk- Avon ''Oxford Wine''

Jan 4, 2014

Sheinside // my 1st order

Jep, mõned päevad enne jõule tegin oma esimese Sheinside.com tellimuse ja kõik tänu sellele, et võitsin 100$ väärtuses tellimuse Teele blogist. Minul on see esimene kord välismaisest e-poest midagi tellida ning ootan põnevusega juba pakki, et näha ja tunda, kas tellitud esemed ka tegelikkuses nii head välja näevad. Ok, tegelikult nüüd päris esimene see ei ole, sest kunagi B-turult tellisin ühe kasutaja käest 2 pintsakut, kus üks oli hullem kui teine ja pärast seda mõtlesingi, et never again... Siiski peab tunnistama, et äärmiselt mõnus oli tooteid ''ostukorvi tõsta''. Annan kindlasti teada kui tavaar käes ning kuidas ka on!
Milliseid välismaiseid e-poode teile meeldib külastada ja kus kohast tellida? Kas suurused on paika pidanud? Kvaliteediga rahule jäänud?
Jakk US$64.9 / kaelakee US$5.18 / pluus US$27.26

Jan 2, 2014

2013/2014 aastavahetus // ootd

kaelakee- KLD / käevõru- Stradivarius / pluus- Zara / püksid- Mango / sõrmus- H&M