Pages

Search:

Dec 30, 2013

preparing for New Year's Eve

Alles mainisin, kuidas mul on aastavahetuse jaoks valitud kaks kaelaehet. Pluus on mul täpselt see sama valge, mis piltidel nende alt paistab. Ehted on nii erinevad ja mõlemad meeldivad nii ülemäära palju, et valikut on tavapärasest raskem teha. Ilmselt homme saan siis mõnda aega peegli ees hullu panna ning hullutada ka oma kaaslast. Hea on kuulda ka kellegi teise arvamust, isegi siis, kui seda alati kuulda ei võeta (wink, wink).  Kas teie pöörate ehetele tähelepanu? Millise neist valiksite teie?
Mina suundun homme Viljandisse, kuhu läks ka minu üks parimatest sõbrannadest. Seal on koos sõbrad ja sõprade sõbrad. Paugud ja shampus on veel ostmata, aga õnneks veel jõuab kenasti! Mis on teie aastavahetuse plaanid? Pigem linnas või maal? Pigem kodus või linna peal? Loodan, et ka teie aastavahetus tuleb positiivselt meeldejääv ja just selline nagu teie seda soovite!
Suurte unistuste täitumist, väikeste imede sündimist ja seiklusrohket uut aastat Teile!
 rohelistega kividega- KLD / läbipaistva kiviga- Lindex
Endiselt saab anonüümseid küsimusi esitada SIIN või blogi parempoolsel veerul! Instagramist leiab mu SIIT!

Dec 29, 2013

KLD // aksessuaarid

Minu üheks suureks lemmikuks on kujunenud KLD aksessuaaride pood Tallinna Foorumi keskuses. Neist esimest korda kirjutasin SIIN. Nüüd, kus jõulupidustustega on enamjaolt vast ühele poole saadud, on aeg aastavahetuse eelseks siblimiseks. Viimasel ajal meeldib mulle pidulikkust rõhutada just ehete, mitte riietega. Minul on juba aastavahetuseks aksessuaarid valitud. Lausa 2, läheb kiskumiseks! Kas teile meeldib ka veidi varem valmis mõelda, mida kusagil üritusel kanda, jätate selle viimasele minutile või ei hooli üldse?

Dec 26, 2013

glimpses of Gold // ootd

jakk- Only / pluus- Mohito / püksid- Mango / vöö- H&M / kaelakee- Bershka / kott- Zara / saapad- Trendexpress

Dec 24, 2013

Kingiloosi võitja // Ilusat jõuluaega!

Checca ja Batiste kingiloosi võitis Heidi Veinberg! Võtan sinuga e-maili teel ühendust. Aitäh kõigile, kes loosist osa võtsid ja minu blogile pöialt on hoidnud!

Dec 23, 2013

Läkiläki karvamüts

Mõned aastad tagasi, kui käisin sõbrannal Itaalias külas, soetasin sealt H&M'st just selle karvase mütsi. Ise arvasin, et olen jube julge ja ilmselt natuke äge ka... Eestisse jõudes aga olid läkiläkid juba jõudnud inimeste pead ja südamed vallutada. See müts on peas päris massiivne. Nagu näha, ei mahtunud terve müts pildilegi. Tuul viliseb ka mõnusalt ja märkamatult mu näost mööda.
müts- H&M / mantel- Zara

Dec 21, 2013

G I V E A W A Y // Checca & Batiste

Käes on selle aasta detsembrikuu viimane kingiloos! Seekord on võimalik võita kaks täissuuruses Batiste kuivšampooni nii heleda kui ka tumeda juukselisele ja mitte teine oma sõbrannale kinkida! Kingitus koosneb ka rohelisest või hallist (võitja valik) Checca pihasoojendajast! Suuruse saab endale ise valida! Checca kodulehel on käimas ka jõulukampaania kuni 26.12.13, kus kõik tooted on -15%, selleks tuleb kasutada sooduskupongi koodi ''CHRISTMAS''!
Loosis osalemiseks ole minu ametlik lugeja, milleks saad ühe klikiga blogi parempoolsel veerul. Kommentaaridesse jäta palun oma e-mail. Loos läheb lukku 23.detsembril kell 21:00!
Checca FB lehega saad tutvuda SIIN ja Batiste FB lehega SIIN!

Dec 19, 2013

Tütimüts versus Ghetto gospel // ootd

müts, pluus- H&M / jakk- Only / teksad- Zara / vöö- Lindex / saapad- Trendexpress

Dec 18, 2013

Kingiloosi võitja // klõpsud kodus

Avoni toodetega kingiloosi võitis Tuuliki Püssim! Võtan sinuga e-maili teel ühendust. Järgmine kingiloos toimub juba nädalavahetusel!
Enne seda, kui lumi jõudis ära sulada, jõudsin teha paar klõpsu kodus ning oi, kuidas ootan valget lund!

Dec 17, 2013

ASK.fm! jep i got this

Jep, nagu pealkiri juba kisendab, siis tegin omale ask.fm konto! Lisasin selle ikooni ka blogi parempoolsele veerule. Ärge nüüd siis tagasi hoidke ega ärge väga liiga ka tehke ning muutke mu haiguslehel olek veidigi põnevamaks!

Ostud blogijate kirbuturult

Blogijate kirbuturg oli kohutavalt kihvt ja hästi õnnestunud üritus! Algul pelgasin, et ehk tuleb vähe rahvast ning ei julgenud palju tavaari kaasa kiskuda, kuid õnneks kell 12 oli Sinilind puupüsti rahvast täis ning enamik minu esemetest leidsid omale uued omanikud. Annaga oli meil kahepeale kokku üks minu stange, üks suur laud ning väiksem laud meie ehetele, samuti riputasime komplekte ka enda taha asuvale seinale. Minu riided, kotid, sallid maksid kõik 2-5€ ja ehted kõik 1€! Üritasin olla silmad kinni ja mitte väga palju ringi vaadata, sest mul ei olnud plaanis ise laristama hakata, aga kuna mu laud oli Anna kõrval ning Anna kõrval pesitses Britta, siis oli see üks väga keeruline olukord! Kokku raiskasin 20€ ehk siis 15€ maksin koti eest, mille ostsin Annalt ja 5€ läksid maksma Britta pluus ja kaelaehe. Seda kotti mäletan Anna varasematest postitustest ja ma siiani ei suuda uskuda, et ta selle maha müüs. Kohe kui nägin Annat seda välja panemas, kukkus mul lõug põrandale. Enamik minu kotte on tumedates toonides ning selle heledakese üle on mul tohutult hea meel!

Dec 15, 2013

G I V E A W A Y

Kõigepealt suur aitäh ja kniks Avonile, kes on äärmiselt lahke ja kingitustega ei koonerda! Seekord lähevadki loosi kõik Avoni tooted, milleks on 1)värske lõhn  2)imetabane vanilje aroomiga dušigeel 3)mesilasvahaga balsam, mis sisaldab toitvat mett, rohkelt E-vitamiine, niisutab ja kaitseb nahka 4)BB kreem spf 15 5)huulepliiats 6)huulepulk toonis '' Extreme Nude''!
Loosiks osalemiseks kliki blogi paremal pool Follow this blog with bloglovin või Join this site. Kommentaaridesse jäta oma e-mail ning loos läheb lukku 18. detsembril kell 21:00!

Dec 11, 2013

Moeblogijate kirbuturg 14. detsembril!

Laupäeval, 14. detsembril, toimub Tallinnas kohvikus Sinilind Eesti moeblogijate kirbuturg! Osa võtavad minu enda lemmik blogijad ning ka ma ise panen müüki oma riideid, salle, kotte jne! Oma tavaari müün kõik maha äärmiselt soodsalt, kus kõik hinnad jäävad 2-8€ kanti! Saame tuttavaks, räägime juttu, proovime riideid ja oleme niisama mõnusad!
Üritusel on kohal ka I AM Photographer esindajad, kes tutvustavad uusi tuuli fotograafiamaailmas ning on valmis uudishimulike küsimustele vastama. Lisaks tutvustab meigitrende Lumene, mille tooteid saab ka ise katsetada. Sinilinnus on köögipoolel võimalik ka hea ja paremaga oma maitsemeeli turgutada!
Tule kindlasti kihvtist üritusest osa võtma ja võta kõik sõbrad ja sugulased ka kaasa! Ürituse FB lingi leiad SIIT!
Mis? Eesti moeblogijate kirbuturg
Kus? Tallinnas, Kohvik Sinilind, Müürivahe50
Millal? 14. detsember, kell 12:00-16:00 

Dec 10, 2013

Glamora.ee // Victoria's Secret

Glamora.ee on minu silmis aina populaarsust koguv ilutoodete E-pood, kus on saadaval mitmed ihaldusväärsed Victoria's Secret kehahooldustooted (niisutavad ja lõhnavad kreemid, kehakoorijad, kehaspreid, isepruunistavad kreemid jne), kosmeetika, bikiinid ja pesu! Usun, et Victoria's Secret enam erilist tutvustamist ei vaja ning ehk isegi vanavanemad on inglitest kuulnud või ehk isegi ka näinud (haa!) Veel eelmisel kuul oli võimalik vaadata nende jõululist showd. Mis teeb aga Glamoras ostlemise nauditavaks? Minu jaoks on see kindlasti asjaolu, et tegemist on Eesti tegijatega, tellimine on lihtne ning kohaletoimetamine äärmiselt kiire ehk 1-2 päeva. Juba ainuüksi potsikuid kapil on meeldiv vaadata ning olles neid ka nuusutanud, siis nende lõhn meenub hetkega!
Glamora tegi mulle selle jõulude esimese kingituse, mille eest ma olen väga tänulik! Tihtipeale leian end E-poodides ringi kolmas, kuid üldiselt pelgan tellida, sest mul on varasemalt nahk ikka korralikult üle kõrvade tõmmatud. Näiteks ilutoodete puhul pelgan, et ehk ei olegi sel mingit lõhna vms. Vanilje lõhn on aga just minu jaoks see miski, mis paneb mu meeled tööle. Jumaldan selle magusat lõhna ning kookos on absoluutne ''kirss tordil''! ''Coconut Passion'' niisutav käte- ja kehareem on nii minu lõhn! Lisaks kookospähklile ja magusale vanilje aroomile on kreem rikastatud avokaado, magusa mandli õli ja meega, mis tagavad 24-tunnise niisutuse. Pärast kreemitamist on hea lõhn ja pehme nahk garanteeritud!
Selleks, et vanilje nahal veel kauem püsiks oli pakis ka ''Vanilla Lace'' kehasprei. Võrgutava vanilje aroomiga kehasprei on mõeldud tervele kehale kandmiseks, mis on ka imeheaks värskenduseks. Kehasprei on rikastatud aaloe vera ja rahustava kummeliga.
  • Kõik E-poest tellijad saavad pealekaubaks ka tasuta ilusa kingituse pakkimise! Selleks kasutage ostukorvis allahindluse koodi ''Mari'' ning imearmas pakike on kinkimiseks valmis! Kampaania kestab kuni 19. detsembrini! www.glomora.ee lehel on käimas suur jõulupakkumine, kus paljud tooted on -70%!
PS: ''Coconut Passion'' kui ka ''Vanilla Lace'' on saadaval soodushinnaga ning neid saab tellida SIIT ja SIIT!
Millised on teie lemmik lõhna komponendid? Milliseid Victoria's Secreti tooteid olete proovinud ning milliseid oskate soovitada?

Dec 7, 2013

Batcat // ootd

Nagu näha surusin täna kaaslasele fotoka pihku ning tähelepanelikumad märkavad ehk sedagi, et ma käisin eile juuksuris otsi lihvimas! Otsad on nii mõnnad, et muudkui näpiks. Uskumatu, et igakord pärast lõikust tunduvad juuksed nii palju paksemad. Ju see eluvaim neisse sisse puhuti...
pluus- Springfield / kampsun- New Yorker / püksid- Terranova / vöö-H&M / saapad- Stradivarius

Dec 6, 2013

Kingiloosi võitja!

Kingiloosi Joik, Madara ja Avoni toodetega võitis Kaisa Kattai! Võtan sinuga e-maili teel ühendust! Järgmine kingiloos toimub aga varsti-varsti!

Dec 5, 2013

Secret Santa Party 11.-13. detsember!

11.-13. detsembril toimub vahva üritus Secret Santa Party, mis toimub Iris Janvier showroomis Kadriorus, Koidula 24/10! Ürituse eesmärk on tagada igale naisele pidupäevaks vastav look kleidist kingadeni! Kohal on mitmed disainerid, kes aitavad just Sinule luua parima komplekti. Nendeks on Iris Janvier, Kirill Safonov, Hekatebianca by Katrin Kotkas, Rozali Fashion ja Donna Nordica. Ehetega varustab Pi-Ret Jewelry ning kontsadega Rem shoes Limited Collection.
  • Facebooki üritust saad kaeda SIIT! Vajalik on ka RSVP, mida saab teha kuni 8. detsember aadressil info@iris-janvier.com !
IRIS JANVIER on noor Eesti moebränd, kes tegutseb aastast 2011, pakkudes elegantseid ja kvaliteetseid rõivaid, mis tooksid esile naise kõige paremad omadused! Moejooniste loojateks on noored Eesti disainerid ja EKA tudengid. Järgitakse kõrgmoodi, kuid keskendutakse ka klassikalisele stiilile, mis kestab kauem kui ühe hooaja. Rõivaste valmistamises kasutatakse eksklusiivseid ja naturaalseid materjale sellistelt tootjatelt nagu Chanel, Dolce&Gabbana, Krizia jpt. Trendikad rõivad on stiilsed ja saadaval tasukohase hinnaga!
Uus kollektsioon sügis-talv 2013/14 on inspireeritud gootikast, mis on valitsev maailma lavadel. Kollektsioonis on palju kohevaid seelikuid ja mid pikkusega kleite, mis meenutavad tuntud new-look siluette. Värvide valik on lai, samuti ka lõiked!
SHOWROOM
L.Koidula 24/10
Kadriorg
Tallinn
+372 5043272

Nüüd aga vaatame veel kauneid pilte SIIT, kus kohast pärineb ka ülalolev kleit!

Dec 4, 2013

G I V E A W A Y // Joik / Avon / Madara

Käes on detsembrikuu kingiloosi numero uno aeg ja see ei jää viimaseks!
Seekord on võimalik võita: Joik küünal ''Sensuelle'', mis on nii meeldivalt ja parajalt magus, mida käin pidevalt oma kapil nuusutamas (varsti aga nuusutab seda juba keegi teine!); Madara duššigeel; Avoni huulepulgad, küünelakk ja silmapliiats!
Loosis osalemiseks jäta oma e-mail kommentaaridesse, ole blogi lugeja, klikkides Follow this blog with bloglovin või Join this site! Loos läheb lukku 6. detsembril (kell 21:00)!

Dec 3, 2013

Joonistades nägu // Bourjois & Couleur Caramel

Hommikul kui tunnen, et vot täna tahaks nüüd veidi rohkem ''särada'' kui tavaliselt, siis viimasel ajal on kasutusse tulnud just allolevad tooted. Kunagi kingituseks saadud Couleur Carameli lauvärvi seti toonid on minu jaoks ideaalseks igapäevaseks kasutamiseks ning hoiavad pika päeva vältel silma erksana.
Bourjoisi tooted on soetatud umbes kaks nädalat tagasi. Nüüd, kus olen neid juba kasutanud, võin öelda, et ''123 Perfect'' jumestuskreem on äärmiselt hea katvusega. Lisaks katab see ideaalselt minu tumedavõitu silmaalused. Jumestuskreem peidab endas mitmeid pigmente ideaalse jume saavutamiseks 1) spetsiaalsed kollased pigmendid värskendavat jumet 2) kahvatulillad pigmendid panevad jume särama 3) rohelised, punetus vastased, kaotavad punetuse ja ühtlustavad tooni. Viimistlust lubab 16-tunniks ja 24-tunnise niisutava mõjuga. Mina kasutan tooni No52 Vanilla.
Kui juba Bourjoisi jumestuskreemi ostmiseks läks, siis ei saanud ma ka pilku ära selle puudrilt. Minu enda nägu on üpris kerge läikima, which sucks, seega puuder on mu parim sõber ning ''Healthy Balance Compact Powder'' toonis No53 Beige clair teeb oma töö korralikult ära, olles hea katvusega, tagades loomuliku mati jume.
Nii, ja nüüd siis see imearmsas potsikus olev põsepuna. Pildil tundub isegi veidi tumedam kui see tegelikult on, kuid toon on siis ''37 Rose Pompon''. Põsesarnal mõjub see eriti värskelt! Vähemasti on enesetunne hea ning ootamatuteks juhtudeks on  nägu peas, sest ega muidu seda seal ju seal ei ole...
Kui kellelgi tekkis huvi ka endale Bourjoisi tooteid soetada, siis eile märkasin, et Stockmannis on püsikliendile kõikidele Bourjoisi toodetele -20% soodustus! Online kataloogi näeb SIIT!
puuder 9.50€ / põsepuna 11.90€ / jumestuskreem 15.50€  -täishinnad
Millised Bourjoisi või Couleur Carameli tooteid olete kasutanud ja milliseid kiidaksite?
PS: see nädal on tulemas kingiloos!

Dec 2, 2013

Living Patterns stuudioõhtu

27. novembril olin kutsutud Living Patternsi õdusale stuudioõhtule. Polnud kahtlustki, et ma sinna ei läheks, sest nende esmakollektsioon ja selle show lõid mind nii meeldivalt pahviks, et kalendrisse tegin kohe linnukese kui kutse käes! Külalisi kostitati maitsva Anna de Codorniu vahuveiniga ning ühtlasti sai tutvuda Ontic Minerals kosmeetikaga.
Living Patternsi facebooki lehega saab tutvuda SIIN ja nende kodulehega SIIN. Nende stuudio asub Loomeinkubaatoris aadressil Veerenni 24, 3. korrusel. Living Patternsi esmakollektsiooni esitlust näed SIIT!  Kuidas sünnivad mustrid? Merilin Andre joonistab need lõuendile või paberile. Seejärel skänneerib need arvutisse ning töötleb photoshopis seni kuni saavutab soovitud visiooni. Pärast seda mõõdetakse paberlõiked (näiteks pintsak)  ning Merilin joonistab photoshopis pintsaku erinevad osad ja paigutab mustri nende kohale täpselt nii nagu soovitakse. Lõpuks viiakse kangas trükki ja vuolaa!