Pages

Search:

Nov 27, 2013

KLD // uus ehtebutiik Foorumis

Tallinnas Foorumi keskuses on avatud uus ehtebutiik- KLD! Poes leidub äärmiselt lai toodete valik, mistõttu leiab endale sealt küll igaüks oma. KLD pakub ilusaid, huvitavaid ja pilkupüüdvaid kaelakeesid, käevõrusid, kotte, salle jms!
KLD loojaks ja disaineriks on Karl Lennart Eriksson, kes alustas oma karjääri 1980st aastast, olles kõigest 15aastane. KLD üheks tähtsamaks missiooniks on pakkuda igale maitsele midagi, sõltumata vanusest ja rahakoti sisust, seega on kõik äärmiselt taskukohaste hindadega, alustades vaid mõnest eurost!
KLD facebooki lehega saab tutvuda SIIN ning kindlasti võtke osa nende 50€ kinkekaardi loosimisest,  mille võitja kuulutatakse välja juba 29. novembril!
Paljud minu lemmikud ehted (massiivsed kaelakeed) jäid hinnavahemikku 20-35€!

Nov 26, 2013

Kingiloosi võitja!

Loosiratas naeratas seekord Hanna-Liisale! Võtan sinuga e-maili teel ühendust. Teistele aga kiitus osalemise eest ning kuna teid oli nii meeldivalt palju, siis plaanin teid juba detsembrikuus üllatada ja rohkem kui ühe korra!

Nov 25, 2013

It's getting wintery // ootd

Hahahaa, ma ei saa oma naeru pidama kui ma viimase pildi juurde jõuan ... See tundub nii 3D, sest ma nii väga  tahaks seda juuksekarva sealt ära võtta!
jope, püksid- Zara / kummikud- Aldo

Nov 24, 2013

Tigi Bed Head // Cutrin // juuksehooldus

Tulen vastu kõigile teile, kes te olete ilusaid komplimente mu juuste kohta teinud ning kõigile teile, kes on huvi tundnud, kuidas ma oma juuste eest hoolitsen. Vahepeal oli mul selline aeg, kus absoluutselt ei tahtnud juukseid lõikamas käia, sest kusagil oma kolbas ma tõesti arvasin, et siis juuksed muudkui kasvavad ja kasvavad. Absoluutselt mitte, vähemalt mitte minul! Umbes poolteist või kaks aastat tagasi kui käisin juuksuris (Salon +), siis palusin juuksuril lõigata otsi nii palju kui ta ise vajalikuks pidas. Ise sisimas lootsin, et selleks on 2cm, aga oh ei, maha läks 7cm, kuid sellest hetkest ma armusin oma juustesse. Neisse tuli elu! Veel avastasin, et minu juustele ei sobi kuumakääri lõikus. Mul on üpris õhuke ja hõre juus ning kuumakääri lõikusel käies olid alati juukseotsad juba paari nädala möödudes taas katki. Nii hakkasingi iga 3 kuu tagant käimas otsi piiramas. Esialgu oli kahju, sest igakord kui 1cm juures, võeti 2cm jälle maha ning juuksed ei jõudnudki kasvada, kuid mingi aeg hakkasid need justkui vohama.
Pikalt kasutasin Macadamia shampooni, palsamit ja juukseõli, kuid kuna need kaks nädalat tagasi otsa said, siis mõtlesin ka midagi muud proovida. Juukseid pesen üle päeva ning nüüd siis kasutan Tigi Bed Head Urban Anti + Dotes Recovery shampooni ja palsamit (Foorum keskus, Thaya Shop&Salon). Palsamit kasutan absoluutselt igakord ning pigem juusteotstest kuni poole peani.
Õli kasutan ka absoluutselt igakord juusteotstesse ning kammin need näppudega läbi. Olen proovinud paljusid juukseõlisid ning Macadamia oli minu pikaaegne lemmik. Nüüdseks aga olen paar nädalat kasutanud Cutrini Premium õli (Stockmann), mida soovitati mulle Stockmannis kui olin juba peaaegu uut Macadamia õli ostmas. Cutrini lõhn on äärmiselt meeldiv! Kui olen trennis ja alles eelneval hommikul pead pesnud, siis on tõeline rõõm kätekõverdusi tehes oma juukseid nuusutada ning mitte mõelda kui surnud mu käed on. Kõlab ilmselt imelikult, aga nii on. Teiseks teeb see juuksed ime pehmeks ja otsad ilusalt konkreetseks ja äärmiselt kergelt kammitavaks. Mul on tohutult hea meel, et leidsin Macadamiale tugeva konkurendi.
Igasugust kuumtöötlus ma ei kasuta. Kui, siis väga harva fööni kui juuksed ei jõua ära kuivada, sest märja peaga õue minek on juukse surm! Fööni kasutades on juuksed eelnevalt ka õliga kaitstud.

Nov 23, 2013

Ivo Nikkolo peokollektsioon ''INdividuality''

Käisin vaatamas Ivo Nikkolo peokollektsiooni ''INdividuality'' esmaesitlust, mis leidis aset nende esinduspoes Tallinnas, Suur-Karja 14. Luksuslik peokollektsioon sai inspireeritud põhjamaistest öödest ja jahedast udust. Müstilised ning siidjalt naiselikud esemed sobivad suurepäraselt kombineerimiseks nii omavahel kui ka varasemate kollektsioonidega, võimaldades mängida ja luua rohkelt erinevaid võimalusi. Tooted on limiteeritud koguses ning jõuliselt isikupärased ja omanäolised.
Õhtu veetsin koos kauni Ingeliga!
Ivo Nikkolo pross goodie bag'ist!
1,3,4,5,6,7 pilt on pärit Elu24'st/ fotograaf Jelena Rudi.

Nov 21, 2013

ROARR // ootd

Kord sai tabatud sombuse ilma vahele hommikuse meeldiva valguse ning kasutasin härra Taimerit. Härra Taimeriga ei saa me kohe üldse läbi ja koguaeg pean oma rumalusest tema peale vihastama. Miks? Sest ma pole veel selle kaamera puhul aru saanud, kuidas ta küll tabaks taimerit kasutades ära, et ta võiks mind teravustada, mitte aga kõike muud mu ümber. Nagu siililegi selge, on mul 10 sekundit aega paigale joosta ja silm lahti hoida, aga miskipärast ei leia kaamera mind siis enam ülesse. Kohe aga kui tekib see aeg, siis hakkan end katsetades harima!
Juhul kui ma tundun teile pildil võõras, siis on see tingitud sellest, et olen siin üpriski meikimata. Ainsad tooted, mida kasutasin oli Make Up Store brow seti heledam toon kulmudel ning Maybelline Fit Me peitekreemi sinistele silmaalustele. Sellise ''palja'' näoga olengi ma tegelikult enamuse ajast, kui just ei ole üritusele minekut.
pluus, mantel- Zara / püksid- Mango / vöö- H&M 
Juba 24. novembril loosin kingi võitja, kui soovid veel osa võtta, siis saad seda teha SIIN!

Nov 19, 2013

Batcat // new in

Külm veel päris ei näpista, kuid me kõik teame, et see hommik/päev/õhtu ei ole enam kaugel, kus külmataat ajab salli sisse ropendama. Nii ma siis käisingi ühel õhtul läbi mitmed ja mitmed ja veelkord mitmed poed ja ma ei leidnudki omale sellist jopet/mantlit nagu vaimusilmas ette kujutasin, millel oleks pidanud olema ka ilmatuma vinge, suur ja soe kapuuts, mille sisse ma saaks lihtsalt tormi eest peitu pugeda. Tuju oli nigel kuni selle hetkeni mil kohtasin Batcati! Miks oli üks särk minu jaoks nii suure tähendusega? Aegajalt tuleb ette kordi, kus küsitakse, kas mul on koduloomi. Kasvasin küll koeraga üles, kuid teist koera seni veel võtnud ei ole. Olen absoluutne koerainimene. Kassid on ka armsad ja nii, aga nad ei ole minus kunagi seda Miskit tekitanud, mida koerad pakkuda suudavad. Tagasi aga küsimuse juurde- kas mul on koduloomi? Peale seda vaikin ebalevalt nagu justkui ei suudaks ära otsustada, et kas mul siis on või ei ole?!? Põhimõtteliselt nagu on, sest aegajalt elan ka oma parima sõbranna kodus, kes ise viibib Taanis ning Lucy on juba ka täitsa minu kiisu. Vähemalt nii mulle meeldib mõelda ja nii ma tunnen. Kui ma mõned päevad olen Lucyst eemal olnud, siis tahestahtmata ronib igatsus põue. Lucy on seni ainus kiisu, kes on mul sügaval südame sopis ja juba ma seda friiki igatsengi. Seda t-särki nähes meenusid mulle aga kaks kiisut. Lisaks Lucyle meenus mulle Anna kiisu Sofia! Miks? Sest ma olen jumala kindel, et nad on mingit pidi sugulased, sest nad on niiii sarnased!
pluus- Springfield / kaelakee- Bershka
PS: 24. novembrini on käimas KINGILOOS!

Nov 18, 2013

Messy braid // ootd

 Püksid, kõrvarõngad- Mango / pluus, vöö- H&M / käevõru- Accessorize / saapad- Trendexpress
PS: Käimas on ka mitmete toodete kingiloos, mida näed SIIT!

Nov 17, 2013

G I V E A W A Y // ilutooted

Mõnda aega tagasi jõudsin küsida, kas giveaway lõhna tunnete ning ootamise aeg on läbi, sest kingiloosi aeg on käes! Seekord loosin välja: Make Up Store'i ''Blue Bell'' huuleläike, Couleur Caramel natural make up lauvärvi seti, Nurme Seep pediküüriseebi, BYS ''Fuchsia Surprise'' huulepulga, China Glaze ''Nasty'' küünelaki, Avon ''Crystal lilac'' huuleläike ja ''Glow teal'' lauvärvi seti! Paar lisa jätsin pildile lisamata, et teil huvitavam oleks ja üllatus veel suurem!
Loos toimub blogi ametlike lugejate vahel! Kui sa seda veel ei ole, siis saad selleks hakata klikkides paremalpool blogi ääres Follow this blog with bloglovin või Join this site, niiviisi oled uute postitustega alati kursis. Kommentaaridesse jäta palun oma e-mail, et saaksin Sinuga ühendust võtta! 
Loos läheb lukku 24. novembril kell 21:00!

Nov 15, 2013

@ Kirill Safonovi kollektsiooni esitlus

Eile õnnestus mul käia Kirill Safonovi uue kollektsiooni esitlusel vanalinnas Hopneri majas. Veel enne show algust jõudsin mõelda, et huvitav millega disainer küll üllatada võiks, sest kogu selle maja olemus ja aura olid äärmiselt müstilised ja aupaklikust tekitavad. Sisustuselemendina olen alati kiviseintele tähelepanu pööranud ning seda ka eile, mis imeilusa valgusega justkui ellu ärkas. Loodan, et tabate mu mõtte allolevaid pilte vaadates.
 pintsak, pluus, seelik- Zara / saapad- Trendexpress / kott- Mohito // Anni kleit- Bless This Mess
Aplaus! Minu absoluutne lemmik oli lillast kangast kleit, mida kandis Liis Teemusk.

Nov 14, 2013

LaitseRallyPark // Skypark // Gruuvi

Rallitamise kajastusega olen väga hiljaks jäänud, kuid minu meelest heade ideede jagamine tasub siiski ära! Nimelt isadepäeva veetsin koos oma venna, poisi ja üllatus-üllatus- isaga! Tegu oli äärmiselt aktviise päevaga, mis algas LaitseRallyPargis kardisõiduga. Tunnistan, et sellised veidi ekstreemsemad teod toovad mulle alati liblikad kõhtu, kuid need on sellised eriti mõnusad vapruse judinad. Tegime seal kõik kaks sõitu. Ükssõit on 8 minutit rajal, kuid seal kimades tundub see ikka palju pikem. Issi ja peiks tegid mulle ära, aga 8aastasele vennale tegin pähe, eesmärk sai täidetud, kuid ilmselt paari aasta pärast pean kõvasti pingutama hakkama. Korra sõitsin isegi teelt külg ees välja, mille peale isa pärast ütles, et tal hea meel, et järelikult julgesin ikka kiirust korralikult üles võtta. Kui sõidud tehtud, siis läksime Skyparki kargama, pärast seda nuumasime end Hesburgeris ning siis läksime veel Gruuvisse, kus vend sai tõuksiga siseskatepargis trikitada ning meie isa ja peiksiga mängisime piljardit. Tegusa päeva lõpuks oli tunda väsimuse märke ning uni oli oi kui magus! Milliseid kihvte vaba aja veetmise kohti teie teate ja soovitada julgeksite? Kindlasti ei pea need piirduma Tallinnaga!
Tänase õhtu eel olen juba elevil, sest mitmed kohad tahavad külastamist, kuid kõigega viin teid kurssi juba järgmistes postitustes (wink-wink)!
PS: mina juba tunnen väikest giveaway lõha ka ...
 Telefon on ka omale mõneks ajaks uue kuue saanud, mis on pärit H&M'ist!

Nov 11, 2013

Foorum keskuse VIP shopping

7. novembril käisin koos Sandraga Foorum keskuse VIP shopping üritusel, kus mul küll kahjuks lõpuni ei õnnestunud olla, kuid natuke pilte teiega jagada siiski õnnestub. Mul endal ostlemisplaani ei olnud, kuid minuga kaasa tulid paksud mustad sukkpüksid Sokisahtlist. Allahindlused olid kuni 70% ning huviga ootasime moeshowd. Külalisi kostitati vahuveiniga ja elava muusikaga. Õhtut viis läbi Kristjaana Sepp ning oma sügishitte näitasid:
- Stiilne rõivakauplus naistele Via Coocon
- Laias valikus rõiva- ja sisustuskangaid pakkuv Kangas ja Nööp
- Uus ja põnev ehtebutiik KLD
- Kvaliteetne ja isikupärane Lens Optika
- Naiselik prantsuse rõivabränd Morgan
- Soe skandinaavialik naiste- ja lasterõivaste esindaja Noa Noa
- Lõbusate ja funktsionaalsete lasterõivaste kauplus Polarn O. Pyret
- Jalatsi- ja aksessuaaridekauplus REM Shoes & Accessories
- Kaasaegseid teksatrende järgiv Replay
- Põhjamaist moodi pakkuv S'NOB
- Šikk särgipood Schoffa