Pages

Search:

Oct 30, 2013

Living Patterns // esmakollektsiooni esitlus

Täna saime taaskord maruvahva Annaga kokku, sest olime kutsutud Living Patternsi esmakollektsiooni esitlusele. Ootan juba huviga kõiki pressifotosid, sest kollektsioonis olevad rõivad vajavad küll teistkordset imetlemist! Õhtut viis läbi Ženja Fokin, kes suutis parajaid kilde teha, mis publikut kindlasti veidi muhelema ajasid. Üllatuseks oli ka üks modellidest ja esineja Endla Vaher, kes võitis fitnessi maailmameistrivõistlustel hõbeda ning kes suutis oma väänleva ja tugeva kerega nii mõnegi ahhetama ajada. Isikupäraseid rõivaid kaunistavad Merilin Andre graafilised mustrid, mis tõesõna justkui sundisid end vaatama. Rohkem kirjutasin Living Patternsist ka eelmises postituses!

Living Patterns

Viimasel ajal tunnen, et olen energiast lausa tulvil, sest olen tutvunud mitmete äärmiselt huvitavate inimestega ja saanud võimaluse osavõtta erinevatest üritustest, mis kõik üritan ka teieni tuua. Juba täna õhtul lähen tutvuma Living Parrernsi elavate mustritega. Täna ei jää see aga viimaseks ürituseks, sest kutse sain ka üritustesarja ''Loovate naiste õhtud'' esimesele koosviibimisele. Ma ei tea absoluutselt, mida oodata, seega õhtu tundub olevat täis üllatusi.


Täna toimub uue moemärgi Living Patternsi avakollektsiooni esitlus, mille stilisti ja lavastaja rollis on teada-tuntud moegurmaan (aka koomik) Ženja Fokin. Äärmiselt isikupäraseid naisterõivaid kaunistavad kunstnik Merilin Andre graafilised mustrid. Merilin Andre endi sõnul ei ole Living Patternsi rõivad pelgalt kehakatted, vaid võrgutavad ja müstilised taiesed, mis naelutavad vaataja pilgu ja tõmbavad enda lummusesse. „Tänu põhjalikult läbimõeldud disainile ja mustrite paigutusele tekitab iga ese emotsiooni. Mustrid hakkavad vaataja pilgu all elama ning rõivaste kandja võib end tunda kellena soovib, lubades fantaasial lennata,“ selgitab kunstnik.

Nende esimene kollektsioon on just mõeldud enesekindlale, julgele ja värvikale naisele, kes armastab seltskonda ja tähelepanu. Kollektsioon koosneb kleitidest, seelikutest, pintsakutest ja bleisritest, millele paigutatud mustrid rõhutavad kehakumerusi ja voolujoonelisust. Living Patterns kasutab kvaliteetset atlasskangast, mis on vooderdatud satiiniga, mis tagab nii vastupidavuse kui kandmismugavuse.

Living Patternsi rõivaid saab tellida stuudiost, mis asub Tallinnas Loomeinkubaatoris (Veerenni 24, III korrus). Lisaks on saadaval telefoni- ning tahvel- ja sülearvutite ümbrised, mida katavad samuti kunstnik Merlin Andre ainulaadsed illustratsioonid. Living Patternsi kodulehega saab tutvuda SIIN ja FB lehega SIIN.

Oct 29, 2013

Varkki stuudioõhtu // fotod

Täna käisin Varkki stuudioõhtul, kus lisaks Jaana Varkki enda kollektsioonile olid väljas ka näiteks New Vintage by Kriss ehted ja Stuudio Nahk kotid ja jalanõud. Minu üks parimaid sõbrannasid Susanna Epner tegi ka soovijatele jumestust! Minu valik oli oranžikas huul ning Anni sai omale mõnusa marjase musisuu +  imelised silmad!

Varkki // New Vintage by Kriss // Stuudio Nahk // Susanna Epner



Täna sean sammud moedisainer Jaana Varkki stuudiosse, kus toimub õdus stuudioõhtu. See on hea võimalus lähemalt tutvuda Varkki loominguga, mida näeb SIIT.  Tunnistan, et lähen sinna eelkõige ka just seetõttu, et minu üks parimaid sõbrannasid, Susanna, kes mu ühtlasi ka kutsus, on üritusel jumestaja.

Üritus on mahukas ning äärmiselt positiivsete külastajatega:
  •   Moebrändi VARKKI peenetundeliselt edevad rõivad
  •   New Vintage by Kriss sõltuvust tekitavad ehted
  •   STUUDIO NAHK kvaliteetsed disainjalanõud ja –kotid
  •   Dr. Hauschka värvib huuled sügitrendide tooni ja hellitab käsi paitava massaažiga
  •   Londonis ametit õppinud ja kätt harjutanud Susanna Epner jagab personaalseid meigisoovitusi  
Susanna blogipesa näeb SIIT.






Pildid pärit siit, siit, siit ja siit.

Oct 27, 2013

New Yorker store opening

Reede õhtul saime Anna Elisabethiga kokku ja seadsime sammud Postimajja, New Yorkeri eelavamispeole. Kohapeal oli nii palju tuttavaid nägusid. Lisaks teistele blogijatele oli nii meeldiv vanu sõpru kohata. Plaati keerutas Oded Peled, kellel oli naeratus 24/7 kõrvuni, laual ilutsesid mitmed värvikad ja isuäratavad suupisted ja ülimaitsvad Vitmin Well joogid ja Fizz siidrid. Korraldajate poolt oli vastuvõtt äärmiselt soe ning kõiki kutsutuid ootas ka üllatus- igaüks sai omale ühe toote kingiks valida! Lõpuks oli paljudel juba päris keeruline valik teha ning usun, et nii mõnigi pidi raske südame näiteks just mantli/jaki poodi jätma, sest seal oli väga lai valik! Riided ja aksessuaarid olid paljuski väga soodsad ehk siis häid pakkumisi oli küllaga! Lisaks oli kohal ka fotobooth, kus Anna Elisabethiga käisime 2x, sest 1x me ei suutnud õigeid hetki tabada ja fotovälk käis alati valel ajal. Teinekord aga oli juba parem, kolmandal korral oleksime vast juba prod olnud!
My folks in crime- Anna Elisabeth ja Sandra!
Instagram @ suvimariliis