Pages

Search:

Jun 18, 2013

muchas gracias

Tahtsin teid hirmsasti tänada, kes minu poole on positiivsed soovid/mõtted teele pannud! Kindlasti annan teile ka teada, kuidas mul läks ning viin niiöelda oma alustatu ka lõpule. Homme on aga ka üks tähtis päev, nimelt saab ametliku lõpu minu bakalaureuse teekond Tallinna Ülikoolis kell 16. Põhimõtteliselt kohe kui aktus läbi ja "paber" käes ja pildid tehtud, lippangi haiglasse. Tervis on kahtlemata tähtis, kuid mul on ka kahju, et ei saa seda õhtut koos oma kursakaaslaste ja sõpradega tähistada. Tundub, et tuleb veel üks baka teha (hahahahhaaa).

Kui Matis avastas, et olin pilti teinud, ei olnud ta väga õnnelik, sest "mul on piip käes ja istun nagu naine!"

Jun 16, 2013

#shithappend // diagnoos

Tervis on üks äärmiselt isiklik teema, kuid otsustasin oma diagnoosi teiega jagada, sest ehk on kellelegi sellest kasu. Nimelt mõned nädalad tagasi mingi nädalavahetuse päev otsustasin, et jube kihvt oleks silmapliiatsit kord aastas kasutada. Üldjuhul ei kasuta ma seda kunagi. Tegin siis ühe silma pähe ja hakkasin teist tegema ja siis peeglisse vaadates avastasin, et ma ei näe oma silma. Ehmatasin ikka korralikult. Kui mõlemad silmad on lahti, siis on raske sellest aru saada. Järgmisel päeval panin kohe aja arstile ning seda ootasin ka mingi 1,5 nädalat. Neljapäeval kell 12 läksin siis töö juures arstile ja mõtlesin, et jõuan ilusti tunni ajaga käidud ehk siis natuke kauem kui lõunapaus. Qvalitase keskuses vaatas arst mu silma üle ja andis kohe mõista, et asi on väga tõsine. Diagnoos: silma võrkkesta irdumine koos rebendiga, millest saab lugeda SIIT. Tavaliselt inimesed märkavad seda kohe, sest neil tekib justkui mingi vari vaatevälja, kuid minul see päris nii ei old. Asi oli minul aga juba väga kaugele arenenud ja kriitilise piiri peal. Selle diagnoosi lõppfaas on nägemise kaotus. Põhimõtteliselt kui A4 paberi oma näo ette tõstan ja oma parema silma kinni panen siis näen ainult ülemist poolt lehte, kõik, mis allapoole jääb on must maa. Arst saatis mu kohe saatelehega Ravi tänava Silmakliinikusse. Seal oli hullem järjekord kui traumapunktis, kuid mind võeti kohe eelisjärjekorras. Lühidalt vaatasid mu silma mitu arsti. Vaadati üle ka minu parempoolne "korras" silm, mis tuli välja, et ei olnudki nii korras, ka seal oli juba rebend sees. Viimane arst lausus, et nüüd lähme kohe neljandale korrusele ja seal teeb kirurg laserlõikuse paremale silmale. Kõik käis nii kiiresti, et ma ei jõudnud isegi närvi minna. Juba oli pea kusagil aparaadi vahel. Jõudsin küsida, et kas ma ikka pilgutada võin, millele sain vastuseks pilguta nii palju kui tahad. Parem silm jõuti siis niiöelda tänu laserile päästa, kuid vasaku silmaga lähen kolmapäeval operatsioonile ning paariks päevaks haiglasse. Iga operatsiooni eesmärk on ikka, et nägemine taastuks täielikult, kuid kuna ma sain liiga hilja jaole, siis loodan lihtsalt parimat. Arst andis ka mõista, et nägemine ei pruugi enam täielikult taastuda, kuid vähemalt on võimalik selle levik peatada. Hoidke tervist ja käige kontrollis

Jun 12, 2013

kaelakulin // hair donut

Umbes nädal tagasi otsisin kaubsist "krunnitäidist" (ei tulegi kohe meelde, kuidas on see selges eesti keeles). Esimese kohana sisenesin Accessorize, kuid seal oli ainult tumedatele juustele see alles. Müüa aga kohe pöördus minu poole, et kas ta saab mind aidata. Ütlesin talle ka, mida ma otsin ning ta suunas mu Expressionsisse, arvates, et seal neid leidub. Ma ei oska seda ilusasti põhjendada aga ma ei salli Expressionsit. Igatahes aga võtsin kursi sinna. Krunnitäidise sain ning tohoo üllatust, leidsin sealt omale ka kaelakee. Tunnistan, et poes oli 2-3 ilusat asja, aga noo ei lähe kohe üldse mulle see pood peale. Alati on aga hea tunne, kui leiad selle miski, mis kohe "enese nägu". Hair donut'ist aga nii palju, et ma olen nii koba! Kui kellelgi on nippe, kuidas see ilus jääks või häid videosid siis sheerige! Siiani olen juuksed patsi pannud ja alustanud otstest üles rullimist aga no juuksed on ikka kõik nii laiali ja mitte seal, kus nad olla võiks.

Jun 10, 2013

ootd // weekend fun

Taaskord on möödas üks imeline nädalavahetus. Põhimõtteliselt sain esimest korda päikest võtta ning seda mitmes kohas. Laupäev algas meil mõnusa grilliga.Matis tegi juba reede hommikul ise marinaadi ka valmis ja liha maitses suurepäraselt olles pehme ja mahlakas. Õhtupoolik sai veedetud sugulastega ning isegi Roccasse jõudsime, sest tahtsin kleite vaadata aga midagi ei leidnud. Pühapäeval olime taaskord Harku järvel. Matis töötab seal Wakepargis see suvi ning mul seal hea omad kasud sisse nõuda päikese võtmise näol. Päeval sain kokku ka Anni ja Emiliga ja tegime pikniku Haabneeme rannas, kus mugisime mõnusalt Mäkki näost sisse. Veendusin taaskord, et Mäkk on ikka üks rõveasi ja Hessi vastu ei saa miski (hahah). Kui söödud saime siis kolisime rannaliivale ümber, sest muru seest tulid meid segema koguaeg igast tegelintskid ämblikute ja sipelkate näol. Päevitasime parajad mitu tundi. Mul on äärmiselt hele nahk ja päike ei hakka mulle üldse peale aga õhtul tundsin esimest korda mõnusat õhetust nahal. Mõnna, mõnna, ootan juba uut nädalavahetust ja parem oleks, et päike end mulle taas ilmutaks!
 Matis proovis kõrval kabiinis pükse ja siis tegin ühe kliki ja mingi tüüp sattus peale, kes kabiini tahtis ja mul oli veits margine olla ... xD

Jun 8, 2013

pudru ja kapsad

Seppeläst läbi joostes jäi silma see must nahast vest ning edasi kappasin hoopis proovikabiini ja tegin äärmiselt mitte planeeritud ostu aga need on ju ka need kõige magusamad, eks!
Sushiplaza sushi!! Pole seal veel küll palju erinevaid proovinud aga hetkel on lemmikud Grillkana Tempura ja Kutcharo!
Eelmine nädalavahetus käisime taas Matisega hoiupaigas jalutamas. Otsustasin, et ma ei võta enam jalutama ühte koera mitu korda järjest, sest see on veits kui enese piinamine. Igakord võtan uue sõbra! Siiani on pea kõik koerad koju saanud, kellega olen jalutanud. Mulle on isegi öeldud, et ehk toon neile õnne. Olgu, kuidas on, aga mina olen nendega koertega sama õnnelik kui nemad on minuga. Seekord jalutasime Dolcega ja temaga saab tutvuda SIIN. Ma lihtsalt ei võiiii! Kuidas nad saavad nii armsad olla!? Reaalselt leidub seal nii ideaalseid loomi. Dolce armastab kõike ja kõiki. Lisaks vees hullamisele meeldis talle tohutult palliga mängida. Igakord jooksis ta pallile järele ning alati tõi selle mulle tagasi. Lisaks on näha, et koer on koolitust saanud ja oskas käituda. Kui keegi natukene pelgab koeri aga tahaks jalutada, siis soovitan teile just teda.
@ Harju järvel, ise ei sõida, sest liiga möku veel ...
Heategevusprojekti "Hope for Everyone" raames veetsime töökaaslastega imetoreda päeva Vembu-Tembumaal koos lastega Peeteli Sotsiaalkeskusest.
Ilusat nädalavahetust, meow!

Jun 7, 2013

Giveaway võitja loositud!

Ma ausõna ei ole teid armsad loosist osavõtjad ära unustanud ja ma ei hakka neid põhjusi üles loetlema, miks ma seda postitust juba varem teinud ei ole, agaaaaa siin ta nüüd on!
ARMANNI käevõru on võitnud Britta Panker! Britta, võtan sinuga nädalavahetusel e-maili teel ühendust!

Anni Armi ehted on müügil ka Solarise keskuse Kontuur ilustuudios. Kindlasti lisandub müügikohti veel juurdegi ning võimalik, et ka Tartusse. Ehete FB lehel saab silma peal hoida SIIN!
minu nunnukas