Pages

Search:

May 26, 2013

muchas flores // Ruudi

Neljapäeval ja reedel õnnestus mul hoida töökaaslase koera, jack russelli nimega Ruudi. Ruudi on meil varem ka töö juures käinud, kuid kuts oma koju tuua on juba ikka midagi muud. Selles pole mul kahtlustki, et ma hakkama ei saa, pigem muretsesin, et võib-olla koer stressis võõras kohas + peremeest pole. Õnneks aga kohe kui Ruudi tuppa sai, jooksis ta kõik toad läbi, leidis võrkpalli millega tegi 1:0 ja oli väga suur sõber. Koguaeg oli seal, kus minagi. Käisin temaga ka pikal jalutuskäigul harku metsas, mis talle alguses tundus väga meeldivat, kuid pikapeale ta väsis. Hommikul ta enam samasse suunda minna ei lasknud. Kui juba koera teemal olen siis mainin ka ära, et hoiupaigast sai Anka koju!!! Muidugi on mul selle üle siiralt hea meel ja ma loodan, et ta sai omale väärilise pere. Natuke olen ka nukker, sest ma ei näe teda enam ilmselt kunagi, aga mulle jäävad temast ilusad mälestused koos piltide ja videotega.
Nädalavahetusel sai ka taaskord Horteses käidud ja ilusaid värvilisi lilli koju toodud. Muideks istutajaks oli minu isa, ehk siis kogu au talle (vähemalt aitasin lilled valida, ilma minuta ta minna ei tahtnud). Lisaks oli meil Anni juures maailma vahva tüdrukute õhtu, mille kirjeldamiseks sõnu mul pole. Palju juttu, naeru, süüa, juua, ja isegi õudus film (mida keegi nagu ei vaadanudki) ja muud tralli.

minu venna!
Tuletan veel meelde, et käimas on veel loos, kus loosin välja ühe Anni Armi käevõru! Kui soovid ka sellest osa saada, siis vajuta SIIA!

May 24, 2013

ARMANNI // giveaway


Tutvustan teile imekaunist Anni Armi või õigemini tema loomingut! Anniga oleme juba ammused sõbrannad ning see oli vaid aja küsimus, millal Anni oma „putka“ lahti teeb. Nimelt lõi Anni oma brändi, milleks on ARMANNI. Tema facebooki lehega saab tutvuda SIIN! Anni valmistab kõrgkvaliteetsetest, eksklusiivse lihvi ja värvitooniga helmestest ehteid. Erilist sära annavad Swarovski kristallid ja erinevad poolvääriskivid. Ükski ehe ei kordu- kõik on erinevad ja ainulaadsed. Hinnad varieeruvad, kuid jäävad vahemikku 12-30€
PS: Anni teeb ka tellimustöid ja on äärmiselt sõbralik seega ära peljake talle kirjutada! Aeg ajalt on Anni tooteid ka avalikes kohtades müügil ning sellel saabki silma peal hoida ka tema FB lehel.

Ühe imeilusa ehte loosin ka oma lugejatele kingituseks (ei pea olema minu blogi „ametlik“ follower)! See on giveaway you just can’t miss! Loosimisel osalemiseks jäta selle postituse kommentaaridesse oma nimi ja e-mail, lisaks 1 like ARMANNI lehele, mida saad teha SIIN! Loosimine läheb lukku 3. juunil kell 21:00. Kui Sinu kommentaar kohe ei ilmu, siis ära ehmu, sest mina modereerin selle.
Good luck ladies! Kui mõni meessoost silmapaar peaks seda nägema, siis see on ka imeilus kingitus oma lähedasel!

May 23, 2013

OOTD // one weird bun

Suutsin ühel hommikul sellise vahva krunniga hakkama saada nagu on alloleval pildil ka näha. Instagrammis risiti see kohe Unicorniks! Kusjuures krunni andis veel pikemaks venitada, aga see hakkas juba kahtlane välja nägema. Eriti võimas on see kindlasti veel neil, kellel on paksud juuksed, lucky’d!
Muideks, homsest hakkab blogis maailmailus loos!
ma sain ka kingi ja aitäh fizzfashionile! Lucyle ka väga meeldis
arbuuuusiaeg!

May 20, 2013

skull scarf // the sweet weekend

Nädala parim aeg on ilmselgelt nädalavahetus, vähemalt neile, kes töötavad esmaspäevast reedeni, nagu mina. Plaanis oli minna ka ERKIle, kuid see plaan ei läinud läbi. Õnneks erinevalt laupäevast oli pühapäeval imeline ilm ning juba hommikul seadsin sammud Tallinna Loomade Hoiupaika. Vahepeal tekib mul täielik trots ja kurbuse üledoos, sest igakord sealt ära tulek kisub haavad aina uuesti lahti ning see paneb mind mõtlema, miks ma üldse sinna siis sinna ennast piinama lähen. Siiski ei suudaks ma eales minemata jätta, sest see tekitab veel jubedama tunde. Kellegi võõra pildi all nägin kunagi kommentaari, kus pildi all oli küsitud, et kuidas too tüdruk suudab varjupaigas käia, sest see ju nii õnnetu koht, mille peale pildi autor vastas nii hästi ehk siis veel hullem on aga mitte minemine, sest keegi ju siis ei tegeleks nendega. Allpool on taaskord Anka ja ma alati imestan kui suur ta piltide peal tundub. Tegelikult on ta natuke ehk isegi alla põlve. Ta on nii tubli ja sõnakuulelik. Lisaks on ta täielik veeloom. Ükskõik, mis talle vette visata, kõik toob ära. Ükskord mööda veeäärt jalutades jäi tee peale ka mitmeid pudeleid, mis kalda peale olid vedelema jäetud ja ta arvas, et võiks need kõik sisemaale tuua. Seekord temaga jalutades oli ta ülemõistuse nunnu, sest koguaeg ta hüppas kõndides mu peale ja me pidime seisma jääma, et ta saaks süga ja hellust nautida.
Eile õhtul käisime kinos vaatamas The Great Gatsby't. Mainin kohe ära, et ma käin kinos meeletult harva, heal juhul kord poole aasta jooksul. Mulle meeldib kodus voodis neid vaadata, kui üldse. DiCaprio on aga mu lemmik meesnäitleja ning tema filmid on kõik must see. Suur Gatsby oli taaskord üle ootuste hea. Ma isegi ei näinud treilerit ja mul polnud õrnaaimugi, millest film räägib. Mina, Anni ja Emili hõljusime koguaeg DiCaprio pilve peal ja kohe üldse ei tahtnud sealt alla tulla. Vend läheb aastatega aina kenamaks. Film on igatahes vaatamist väärt!
uus sall zarast
ghetto gospel ja ugly face
Lucy rutiinid
nädalavahetus algas ilusasti! tere kohupiimakreem rosinatega, banaan, domino küpsised, yumm!
gaasilisi jooke joon veel harvem kui kinos käin, aga too fanta oli täielik life saver kuumas pühapäevas
maailmaarmas Anka. kusjuures nägu tundub tal ka vb natuke kurjavõitu, kuid kõik see on petlik. tegu on äärmiselt sõbraliku koera preiliga, kes armastab nii pisikesi kui suuri ja talle meeldivad ka teised koerad❤

OOTD'sid ja uus kehv papu ost

Ostin SHU'st uued papud (viimane pilt), tuju mega, papu ilus. The next day kui kandmiseks läks olid jalad katki, tuju paha. Hea oli, et baleriinad kotis olid, mida tööl kannan. Suhteliselt õnnetu ost.

May 17, 2013

KGB

Mul on tõeliselt palju energiat, kohati. Ilmselt tuleb see sellest, et bakalaureusetöö on üle antud ning nüüd ei ole enam mitte midagi muud kui oodata. Kes veel käinud ei ole, siis soovitan külastada Viru Hotelli 23ndat KGB korrust. Liftil näiteks 23. korrus puudub, nii et sinna niisama ei saa, vaid etteteatamisega. Giid on äärmiselt vahva naisterahvas, kes oskab juurde rääkida mitmeid põnevaid lugusid. Infot leiad näiteks SIIT.
proovisin tumedat kulmu, see oli suht paaripäevane värk, enam ei viitsi x)
Linnavaated on tehtud Viru Hotelli 23ndalt korruselt, KGB muuseumist. Mul oli võimalus seal käia koos giidiga ning oli tõeliselt põnev. Soovitan kõigle, kes on huvitatud natukenegi ajaloost ning lisaks saab ka imelisi vaateid.

Giveaway võitja!

Parammmparaaaaaaaa ja Fizz Fashioni 2 pokaali + loose-fit T-särgi on võitnud Carina Pajus. Carina, sinuga võetake e-maili teel ühendust!
Muide, kallid lugejad, mul on järgmise giveaway ideega päris kihvtid ideed. Püsige lainel!

May 16, 2013

Fashion Star

Kui ma õigesti mäletan, siis ehk pool aastat tagasi (või äkki isegi rohkem) soovitasin saadet Fashion Star. Soovitan seda jälle! Eile lõpetasin 2. hooaja vaatamise, milleks kulus mul kolm päeva ja damn nii kahju, et see nii kiirelt läks. Arvestades aga selle show menukust (ma isegi ei tea, miks ma arvan, et see menukas on), siis on minust vast päris julge jääda ootama 3. hooaega. Lühidalt on saates hulk väljavalitud moedisainereid, kellele on iga nädal antud challenge ehk iga nädal nad tulevad välja uute look’idega. Mentorid aitavad nende disaini protsessile kaasa ning saate lõpus on saatus buyer’ite käes. Saab näha, kas nende disainid osutuvad ostetuks või mitte. Kõiki ostetud disaine on võimalik vaatajal kohe ka soetada. Saate võitjal on võimalus luua kollektioon kolmelele retailer’ile. Saatejuhiks on kaunis Louise Roe ning disainerite menoriteks on Nicole Richie, John Varvatos (mm jaaa, vägev mees) ja Jessica Simpson. Buyer’iteks on Terron E. Schaefer (Saks Fifth Avenue), Caprice Willard (Macy’s) ja Erika De Salvatore (Express). Absoluutselt kõik on nii erinevad ja nii omanäolised, et seda saadet on lausa lust vaadata. Võitjat ma ei ütle, sest ehk keegi otsustas, et soovib saadet vaadata. Samuti ei nimeta ma alltoodud disainereid, muidu ehk reedaksin, kes pääsesid finaali (kuigi tegi ei ole ainult finaali look'idega).

May 14, 2013

Yummindused

Need, kes mind rohkem tunnevad, teavad seda, et ma söön koguaeg ja magusale ma isegi ei mõtle „Ei“ öelda. Väiksena oli suhkrusai mu lemmik toit ja ilmselt seetõttu ei ole see ka minu kaalu mõjutanud, sest mu organism on harjunud igapäev magusat saama. Minu viimase aja lemmikud on kohupiim(rosinatega) + banaan + Domino/Mesikäpa küpsis või siis jäätis Domino/Mesikäpa küpsisega. Matisele tegin ka ükspäev seda kohupiima kombot ja käskisin tal mitte piiluda. Pärast tema esimest ampsu ütles ta „võid hakata teist kausitäit tegema“ xD
Lucyle maitses ka väga!
Deisy vaaritused tüdrukuteõhtul!
Baileys mekkis kohe eriti hästi...
mmmm ja need kummikommid!
Peetri pizza! Tavaliselt olen harjunud tellima õhukesepõhjalisi pizzasid,  see aga on pannipizza ja no imeline!! Ääred on pehmed ja seest juustuga! Never ei taha enam õhukesepõhjalist.


Paar postitust allpool on käimas giveaway!