Pages

Search:

Nov 16, 2012

killuke ootd'st ja giveaway võitjad

Koostöös Batistega toimus minu esimene giveaway ning kui postituse tegin siis olin üli kindel, et keegi osa ei võta ja eriti mark, et kuulutan loosi välja ja nobody wants it ja siis siin iseendaga pean loosimist. Minu hiiglaslikuks üllatuseks kogunes 162 osalejat ning ma loodan, et saan peagi teid jälle rõõmustada, sest ma uneski ei osanud oodata, et üle kümne inimese osa võtaks. Batiste poolt tuleb üllatusi kindlasti veel! Nüüd aga trummipõrin .... 
Batise kuivšampooni heledatele juustele võitis Kerli ja tumetadele mõeldud kuivšampooni võitis Anna! Mul on olemas teie e-mailid ning nüüdseks olete ka võidu teate saanud!
Kui kellelgi puudub võimalus telefonis minu instagramil silma peal hoida, siis saab teha seda SIIN! 
Kliki SIIA, et siseneda Batiste FB lehele!

Nov 12, 2012

over the weekend

Reede õhtul käisime siis restoranis Lusikas üritusel Fashion Blog. Kui ma ei eksi, siis igakord on ürituse jaoks väljas erimenüü ehk valik on väga väike. Olime tüdrukutega neljakesi (mina, Anni, Britta, Hanna) ning kõik üpris näljased ja meie roaks oli kõigil Veise carpaccio Vahemere köögiviljadega. Peab tõdema, et see käis meil kõigil suus ringi, ühest põsest teise, see vast ütleb kõik. Magustoiduks võtsime imehea Sooja Prantsuse õunakoogi vanillijäätisega, yummyummm!
Meru näitus oli taaskord imeline ning Meriliis ise oli nii soe ja armas ning väga agar oma kunstist rääkima. Aulikki Puniste kollektsioon oli äärmiselt suvine, värvide küllas, väga särav ja sarmikas. Aulikki kollektsioon on üleval ka tema kodulehel aulikki.eu !
Ma loodan, et ma pole ainuke inimene, kes vahel lihtsalt ei taha voodist tõusta ning siis mõtlen, et damn, tahaks nii hullult midagi vaadata, aga ei suuda välja mõelda mida, sest enda arust on kõik hea juba vaadatud ja nii ma siis haudungi, et mis see olla võiks. Suve alguses või igatahes ammu sattusin seriaali otsa nimega Hart of Dixie, millest vaatasin 1. hooaja 1. osa ja noo tundus kuidagi boooring, kuid üleeile mõtlesin uuesti proovida. Esimest osa ma enam ei mäletanud aga asusin kohe 2. osa juurde.. nüüdseks 1. hooaeg vaadanud. Addicted! Aktsent seal käib ikka väga pinda aga Rachel Bilson ja blond kauboi poiss mitte. Ok, ma rohkem sellest ei vatra, sest äkki kellelegi pakub pinget ja ma ei taha üllatusmomente ära rikkuda.
ja musi ei tuldki...

Nov 9, 2012

Aulikki Puniste ja Meru @Fashion Blog

Täna toimub järjekordne Fashion Blog üritus, algusega 20.00, restoranis Lusikas! Näha saab kauni ja andeka Aulikki Puniste suvist kollektsiooni "Summer Breeze 2013". Miljööd kaunistab veel maalikunstnik Meru (Meriliis Rinne), kelle näitus on inspireeritud Londoni moeakendest. Ürituse kohta saab infot SIIT!
Esitlen teile imekaunist Aulikkit!
Imeandekas Meru! Rohkem pilte näeb temakodulehelt SIIT!
Kõik pildid röövitud nende facebookist!

Nov 5, 2012

Batiste G I V E A W A Y

Olen juba veidi aega kasutanud Batiste kuivšampooni ja julgen seda käsi südamel teilegi soovitada! Ühes varasemas postituses tegin õige vähe Batistest juttu, kuid teen seda veel kord ja põhjalikumalt.
Sõbranna ema tõi mulle kord seda proovida ning olen jäänud seda truult kasutama. Julgen pakkuda ehk iga keskmine eestlane peseb juukseid ülepäeva, nagu mina. Tunnistan, et teise päeva õhtuks on minu juuksed juba üpris rasused, mis tõttu kannan juukseid siis ALATI kinni. Kui kuhugi üritusele minek, siis pean alati arvestama, et jõuaks koju juukseid pesema jne. Nüüd aga hoian Batistet kotis ning ma ei pea pelgama rasuseid juukseid või kellelegi ära ütlemist, sest koju pole aega pead pesema minna ja enesekindlus ludude juustega on null.
Minu juuksetüübile on see igatahes ideaalne ja täidab oma ülesande- annab ilmetutele ja väsinud kiharatele uue hingamise, sära ja värskuse vaid mõne hetkega! Saan ka teisel päeval oma juukseid patsivabad hoida. Mul endal on üpris õhuke juus ning olen märganud, et pärast Batiste kasutamist on juus justkui paksem ja tugevam ja hoiab paremini + mulle tundub, et ka heledamad x) +  talv ehk mütsi hooaeg on tulemas ja hoiame juuksed ilusad!

Asun nüüd asja kallale. Mul on ära kinkida 2 Batiste toodet! Üks heledapäise juukse omanikule ja teine tumedapäisele, mis on spetsiaalselt neile mõeldud. Mõlemad tooted on 200 ml!

Selleks, et loosimises osaleda palun jäta kommentaaridesse oma soov, kas heledapäisele või tumedapäisele mõeldud kuivšampoon. Palun jäta ka oma e-mail, et saaksin võitjatega hiljem ühendust võtta. Giveaway kestab kuni 16. november!
PS: selleks, et minu giveawayst osa võtta, ei pea sa olema mitte millegi ametlik jälgija. 

intervjuu

Vahva blogija Merit tegi minuga intervjuu, keda vähegi huvitab, siis seda saab lugeda SIIT!
PS: Varsti varsti on käes giveaway aeg! (PS2: Loodedavasti täna õhtul).