Pages

Search:

Oct 22, 2012

n e w from Mango

Eile saatsin oma härra ära Kuppi (iga pühapäevane traditsioon). Tuju oli ilusalt öeldes kehv, pikk päev oli veel ees, vihma sadas. Mida teha? Kinkekaart on juba mõndaaega rahakoti vahel soojas. Läheks poodi... jep, pood it is. Paar tundi hiljem olen ilusa pluusi ja kõrvarõngaste omanik. Tuju hea, jep. Jõuan koju, teen pildid, söön kõhu täis, tuju enam mitte nii väga hea. Ehk siis poodlemisteraapia mõjus paariks tunniks (kui sedagi). Õnneks mul hoida väikearmasbeebi Lucy, kes 24/7 ripub mu küljes, magab mu peal ja nagu ühelt pildilt näha siis ega ta ei saa ju rahulikult vaadata kui ma oma uuest pluusist pilti teen. Kõik need pildid, kus Lucyt näha ei ole, olen ma ta eemale tõstnud ja siis 2 sekundiga üritanud ruttu pildi ära teha x)
Instagram- suvimariliis

Oct 14, 2012

Oh So Retro & Fashion Blog

Reedel käisime siis Oh So Retro sünnipäeval ja Annikal oli väljas imeline kaup! Mind jäi päris mitu asja piinama nii, et tundub, et peab jälle millalgi sammud Suur-Karja 13 vedama, kuid enne tuleb ära oodata almighty palgapäev... Hiljem käisime ka üritusel Fashion Blog, mis toimus Number 9's.Tõeliselt nautisin sealset kunsti. Nimelt olid seal väljas Nelly Drell'i maalid ''Välgatus''. Taolised üritused on minu meelest ideaalsed viitmaks sõbrannadega kvaliteetaega!

Oct 12, 2012

fäshiooon night

Täna on toimumas mitmeid toredaid üritusi, kuid kahjuks igale poole ei jõua, arvestades ka seda, et hoian sõrmi ja varbaid rullis, et Matis ikka täna Kupist välja saaks. Kaks üritust, kuhu mina aga olen minemas on Oh So Retro sünnipäevapidu (piilu SIIA) ning hiljem Fashion Blog (piilu SIIA)!

Oct 7, 2012

new boots ja mister Toriseja

Keset vaikust tahtsin paari pilti cheerida, sest üks kommentaar võttis südame alt soojaks, nimelt tunti minu postitustest puudust.
Matis tõmbab ka täna uttu aka Kuppi ära ning mõtlesin, et peaks ka Ilumessilt ikka läbi hüppama, sest kutse ju siiski ootab. Loodan, et olete mulle ka seal midagi alles jätnud x)
Reedel, kui Matis Kupist tagasi teel oli, käisin Prismas ja pidime seal kokku saama. Jõudsin veidi enne poisse ja tegin poes tiire ja siis mänguasjade riiulilt mööda minnes nägin mister Torisejat ja kohe teadsin, et see vend on minu. Mul smurffidega pikem teema, kuid ajalugu on see, et kui olin mingi a la 5-aastane, siis mul rippus smurf akna küljes, kes oli ka minu issi (don't ask why, mul täitsa oma maailmaparim isa olemas, aga jep neil on ühisjooni) ja kuna mind väga tihti kodust ei leia, siis mõtlesin, et ostan omale uue issismurfi, sest väike vend sai vana smurfiissi endale. Matis võttis ka Toriseja täitsa omaks ning nad saavad väga hästi läbi. All big happy family!
Saapad pärit Roccast, Bata'st.