Pages

Search:

Aug 29, 2012

flower prints

Pildid tegin kui sai Tartu ja Võru pääl käidud. Mul vist sügisväsimus peal, kuid õnneks nädala teine pool tõotab tulla põnev. Homme juba on Tallinn Dollsi uue kollektsiooni "Film Noir" esitlus Katusekinos, mida põnevusega ootan! Reedel ja laupäeval aga ootavad ees Marise ja Anni sünnipäeva tähistamised! Seekord jääb aga Kuppi minemata, kuid usun, et seda magusam on järgmine külastus for sure!

Aug 23, 2012

Maarja 23!

Eile tähistasime Maarja 23ndat sünnipäeva! Mäletan, et mingi aeg tagasi oli justkui jutt, et see aasta tuleb vaikne sünnipäev jne. Selene tuli oma toidumoonaga ja ka mina võtsin üht teist kaasa. Kohale jõudes oli aga Maarja oma õe kokkama pannud, nii et ükshetk oli laud lookas ja külalisi muudkui tuli.
minu kõige lemmikum Tallinn Dollsi pluus
snäkid oli alles algus, aga oii kuidas praegu neid soolaseid muffineid sööks
Selene, Maarja ja mina

Aug 15, 2012

"Sweet Collection" @ Fashion Blog event

Laupäeval toimus siis Butterfly Lounge's järjekordne moeõhtu, kus sai näha andeka Diana Kurvese imeilusat loomingut. Diana Kurvese FB lehte saab vaadata SIIT! Kahju, et ühest jakist pildi ei jäänud, mida mina kandsin, kuid Diana fb lehel on kõik üleval!

me in the black dress

me in the middle
Disain: Diana Kurves
Make-up: Nele Raudik , Jana Boberg
Juuksur: Kaiu Reinsberg
Fotod Buduaar.ee lehelt
Photos from the fashion show that took place on Saturday. I really adored my hairdo.

Aug 13, 2012

little bit of love

Pühapäeva varahommikul startisin koos Matise vanemate ja õega Võrru, Kuperjanovisse. Selleks päevaks ei olnud me Matisega üksteist näinud 1 kuu ja 3 päeva. NII hull see mittenägemise periood ei ole olnud. Ilmselt mängib suurt rolli ka see, et oleme igapäev kas siis rohkem või vähem rääkida saanud, väljaarvatud esimesed päevad. Kuperjanovisse jõudes ning piki aiaäärt väravani jalutades oli tunne nagu teisel pool oleks loomaaed (naerukoht). Nimelt ilusal künklikul maastikul oli igal künkal ja igas orus juba noorpaar omale koha sisse seadnud.  Värava taga oli järjekord ca 25 inimest ning väeosade kaupa lasti inimesi sisse. Siis mindi edasi telki, kus registreeriti iga külaline. Seejärel pidi ootama ootealas kuni sõdur oma külalistele vastu tuleb. Üksi seal ringi uitada ei tohtinud, kuigi pean tõdema et ühe pättuse ma seal tegin kuna ma lihtsalt ei olnud reeglitest teadlik ja Matis ka õigel ajal ei teavitud mind. Kui oleksin seal üksi olles vahele jäänud, siis Matis oleks ilmselt mingit sorti karistuse saanud. Miljöö oli seal minu meelest väga kena, renoveeritud hooned ja ilus loodus. Poisid tundusid kõik väga vinksvonks viisakad ja naljakas oli eemalt näha, kuidas mõned ülemad korda hoidsid ja poisse noomisid. Kõige parem oli muidugi oma kalliga aega veeta. Kuna seal oli ainult üks hoone "sõdurimaja", kuhu külastajad ka sisse said, siis oli see väga ülerahvastatud ja valisime pigem privaatse koha eemal murul, puu all. Kupejanovi alasse sisendes panin tähele, et kõikidel poistel olid suured metsa mineku kotid seljas, kellel tühjemad, kellel täis, kuid kohe ei taibanud, et miks küll. Matis aga võttis oma kotist pehmema aluse, mille ta oma kipsis käega murule laotas. Ise olin ka fliisiteki kaasa haaranud seega meil oli väga mõnna olemine. Kipsis käe sai Matis triatlonilt osa võttes, kui rattaga üle lenksu lendas... "tänu" sellele on ta nüüd kasarmurežiimil, mida iganes see ei tähendaks. Kui tähendab see ka seda, et me jälle vist ei näe augusti lõpuni, kuigi nüüd peaks saama iga nädalavahetus külla sõita.
Olen saanud ka paar küsimust niiöelda oma suhte kohta. Ja kui siiani olen väga pealiskaudselt kuti nime mööda minnes maininud, siis mõtlesin, et jagan teiega paari fakti :) Oleme kutiga juba pikemat aega koos. Täpselt ei teagi kui vanad me tutvudes olime, kuid arvasime, et ehk 14. Siis meil kohe mingit "värki" ei olnud, vaid olime aastaid sõbrad. Tõsisem armumine/armastus tuli peale vast 17ne aastaselt. Pärast seda kui olime aasta koos olnud, käisin ka vahetusõpilasena USAs ning pärast seda läks asi  mõneks ajaks veidi uperkuuti. Kuid veebruari alguses saab meil ilusad 4 aastat :) Julgen väita, et pean end väga õnnelikuks inimeseks, et olen leidnud oma parema poole.
Ja väike šniik piik minu järgmisele postitusele!

Aug 11, 2012

meet the Boots

Bought these little cuties couple of days ago when I felt I needed something more fallish
 boots- Zara
 Täna leiab aset selline vahva üritus:

Aug 10, 2012

puppy dog

Tema on Mopsi, minu keskkooli klassiõe maailmaarmas kutsu. Merilin oli nii kena ja kutsus mõned keskkooliaegsed klassikaaslased enda juurde suvilasse. Grillisime, sõime-jõime ja tagatipuks lendas saun kah õhku. Ok, tegelt nii hull ei olnud, või siiski... nimelt kuumaveetoru lõhkes... võib öelda, et olime õnnesärgis, sest keegi viga ei saanud. Eile tegin pisikese (niivõrd kuivõrd) shopingu, võib öelda, et valmistusin sügiseks. Kui õhtul aega siis sheerin teiega ka!
This adorable puppy is called Mospi and belongs to my friend. I've always been a such a dog person that some people even might think that I'm nuts :/ Yesterday I did shome shopping so I guess I can say I was preparing for the fall! I'll share my purchases with you in the evening or tomorrow!

Aug 7, 2012

Ohmygossip Couture

Minuga võttis ühendust Gossip Media OÜ tegevjuht Helena-Reet ning pakkus mulle pisikest koostööd. Olin nõus ja sellest ka tänane postitus. Gossip.ee on veebiajakiri, kus leidub mitmekülgset lugemist, põnevaid artikleid, persoonilugusid, kultuuri jne. Gossip.ee teeb koostööd ka Ohmygossip Couture rõiva- ja aksessuaaribrändiga. Mina olen ka tänane "Picture of the Day". Ohmygossip Couture müüb mitmetes erinevates värvides toppe ning ka ehteid, mida saab osta SIIT!
 Photos for the site GOSSIP.EE and Ohmygossip Couture.

Aug 5, 2012

Can't rely on my heart to beat it 'Cause you take part of it every evening

Laupäev oli üks ülimalt vahva päev! Päeva esimese poole veetsin koos venna ja isaga ning õhtul koos oma tüdrukutega! Käisime ka Stina sõbra juures, kus meil toimus mini-disko...
my instagram user is @ suvimariliis , feel free to follow
siis kui musiga telefonis chätime. pole juba kuuaega näinud, aga 12.08 on igati almighty day
Photos from yesterday!
kell - Guess / plätud, püksid, vöö -  Zara / pluus - Türgist / kaelakee - H&M