Pages

Search:

Jul 31, 2012

today's outfit

kell - Guess / kott - Mohito / kõrvakad -  Accessorize / kõik muu - Zara

Jul 30, 2012

Sanna bday @ Pärnu

Tervitan kõiki pärnakaid ja eestirahvast, kes nädalavahetusel tee Pärnusse leidsid! Igal reedel algab mul puhkus, mis lõppeb pühapäeva õhtuga ning siiani on kõik teed viinud Tallinnast välja. Minu kallis Sanna sai vahepeal aastavanemaks ning tähistasime sünnipäeva Pärnus! Laupäeva õhtul käisime Sugaris, kus toimus Evian Summer Model 2012, kus sain ka öösel uue võitja lindistatud. Kusjuures seekord võitis ka neiu nr. 9, i guess nines have more luck! Igatahes oli üks vahva õhtu, mis veeres hommiku tundideni välja. Kinkisime Sannale tüdrukutega Michael Kors'i kella valge ja kuldsega. Sanna nägu oli priceless ja ilmselgelt kingitus meeldis ehk mission accomplished! Pühapäeval sai rannas beešitatud, kus poole kui mitte rohkem ajast sai vees veedetud. Põhilause, mida sai 363687 x öeldud oli "elu on nii ilus". Täna hommikul oli kergelt paistes tunne päikesest ja kuumusest. Täna sai ka 3 nädalat, mil nägin viimati oma sõduripoissi ja kahe nädala pärast on esimene külastus, halleluuja!

Maris, Stina, Sanna, Anni, mina, Emily, Merilin, Maris



Jul 25, 2012

Guess what!?

On a blue monday i got myself a little gift!

Jul 24, 2012

alohaland #2

Jällegi veidi meie alohalandi! Müüriääre kohvikus olid hästi maitsvad koogid ja armas interjöör. Järgmisel päeval käisime Wiigi kohvikus, kus Sanna sõi imehead parti! Wiigi kohvik asus väga armsas mündirohlises hoones ning väliterassilt saab nautida imeilusat vaadet ning meil sulistas seal ka luige pere. Nüüd vaja oodata reedeni, et saaks jälle midagi põnevat ette võtta ja ehk/kindlasti ka Tallinnast välja sõita!
ps: klikkige postituses kohvikute nimele ning näete kauneid pilte!

Jul 15, 2012

@ Pärnu

Uuuuh, milline nädalavahetus seljataha jäi! Reedel sõitsime tüdrukutega (mina, Sanna, Stina, Anni, Maris) Pärnusse ning tuju oli 24/7 kõigil laes! Kohale jõudes lippasime läbi PortArturist ning seal oli teisel korrusel üks pood, kus käisin esimest korda (nime ei mäleta) ja seal oli päris palju cooli stuffi. Allpool piltidel on mul seljas üks beešikas läbipaistev pluus ning selle ka sealt ostsin. Seejärel viisime asjad ööbimispaika, mis oli ülinormaalne. Meil oli viie peale kasutuses 4 tuba ja 2 vannituba ning suur rõdu. Maksime öö eest tänu tutvustele 12 euri nägu + hinna sees oli hommikusöök! Kõhud sõime täis Supelsaksas ning pärast seda hakkasime valmistuma Sugariks, kuhu jõudsime mingi 22.30 paiku, sest tahtsime ka terassil veidi mölutada. Hommikul ajas Sanna mu maastlahti, et ikka hommikusöögile jõuaks ning pärast sai veel paartundi hotellis vedeletud. Käisime ka rannas ära ning kohustuslikus korras Steffanis pizzat söömas, nämm!
 Fave song @ the moment! The photos are taken from the trip to Pärnu which is the summer capital of Estonia!

Jul 12, 2012

good times

Olen ennast jälle trenni järjele saanud, jube mõnus! Täna sai ka trenni vihutud. Üle-eelmine kord olin lausa nii hakkamist täis, et pärast tunniajast trenni tegin ka tunniajase jooksu metsas (pool maast tegin kõndi but still). Eile pärast trenni läksin Komeedi terassile, kus sai tüdrukutega maiustatud. Järjekordselt tahtsin midagi uut süüa proovida ning seekord sai valitud Ahjus küpsetatud lõhefilee praetud värske kartuli, spargli ja koorese sidruni-võikastmega. See oli imemaitsev! Mina isiklikult pole siiani pearoogades veel kordagi pettuma pidanud, kuid arvamusi olen kuulnud seinast seina. Aegajalt ikka chätime Matisega ka (kes siis nüüd Kuperjanovis, Võrus) ning kui hästi läheb siis näeb juba/alles 12. augustil! Täna sai ka Jääaega vaatamas käidud, mis oli täitsa vahva. Vennaga kinos käies tunduvad kõik multikad naljakad, sest ma naeran juba selle peale kui vend üle saali naerab. Aga homme Pärnu, maksku see ilm, mis ta maksab.

Jul 11, 2012

@ Naissaar ja mu kiilakas

Eile sõitsime Sirly ja Merksiga purjekaga Piritalt Naissaarele. Startisime veidi pärast kella kahte ja tagasi jõudsime vist pärast kella kümmet. Mina olin kõige paranoilisem, vahepeal oli purjekas nii viltu, et ma mõtlesin, et nüüd ongi kõik. Igatahes, mingi aja möödudes ma normaliseerusin ja tagasisõit oli juba kökimöki! Merel oli nii ilus ja päike paistis. Vihma saime ka hetkeks aga see oli vaid mõned minutid. Saarele jõudes oli grilli piknik rannas, päike lõõmendamas! Lõppu lisasin ka pilte oma musist, kes esmaspäeval läks Kuperjanovisse. Igatsen oma kiilakat, kuid mõnus jälle nägemis ärevus on suur!