Pages

Search:

Jun 29, 2012

outfit of the beautiful day

Fotodel on ka kaks uut ostu, milleks on peavõru Seppälast ja roosad prillid Accessorize'st. Ise olen päris hayper, sest tänasest algas mul puhkuuus! Homme juba start Pärnusse!

Jun 28, 2012

@ the Fashion Blog event

Eile käisimegi koos Deisy, Anni ja Marisega Fashion Blog moeõhtul Number 9 terassil. Olen seal ka varem käinud, kuid terassil olin esimest korda ning positiivselt üllatunud. Imeline vaade, chick ja hubane, hea teenindus, juba lahkudes ütles Anni "tuleme siia veel!". Vihma ka õnneks ei sadanud, kuid lisa soojakraadid oleks marjaks ära kulunud küll, next time! Üritus ise oli hästi korraldatud! Ivo Nikkolo esitles oma värskeimat 2012/2012 pre-fall kollektsiooni. Jakid olid mega ilusad ja juba hakkasid mulle silma ühed mustad haarempüksid. Meil olid ka suurepärased kohad, ilmselt seetõttu, et panin laua juba varakult kinni. Ise show'st pilte ei teinud, nautisin lihtsalt silmailu. Kindlasti muudes meedia väljaannetes kohtab neid täna! Terassi kaunistasid noore kunstniku Mirjam Aasmaa moeillustratsioonid. Kõrvu hellitas Eva Vaino, kelle hääl on lihtsalt imeline ja lugude valik oli parim! Kohe kindlasti lähen ka järgmine kord!
Seal jagati sellised toredaid iPhone'i kleepse, mille otsustasin kleepida kapis vedeleva läbipaistva korpuse ümber. Kleepimises ma väga osav ei olnud, nimelt sõrme all peidus on mingi "tore" mull, a mul üks selline kleeps veel :)

Jun 23, 2012

day to remember

Niih, Sannal on nüüd igatahes üks bakalaureusekraad taskus ja nagu Sanna isa ütles, siis kümme tuleb veel (nalja koht). Eile oli igatahes jube ilus päev nii ideaalse ilma suhtes kui ka diplomi saamise eest, kuid nii vahva oli vanu häid sõpru jälle näha! Lubasime, et nüüdsest näeme tihedamini ja juba tahaksi päikest, Anni terassi, tüdrukuid ja marju! Jagan teiega eilsest ka portsu pilte. Vahepeal saage tuttavaks Bossega, kes on 2-aastane koerapurikas! Ta ainult mängiks ja vahepeal oli nii hoos, et ma pidin oma valged püksid vahetama Sanna teksade vastu xD Annil läks ka õnneks, nimelt kui ta ilusa pika roosiga tuli siis Bosse juba värava juures hüppas ja murdis roosi maha, nii et õied suus (näete neid piltidel vedelamas).

Jun 22, 2012

ootd & Sanna's graduation day!

Minu maailmakallis Susanna saab täna kätte bakalaureusekraadi! Nimelt ta lõpetab Tallinna Ülikoolis referent-toimetaja eriala. Olen oma kalla üle väga uhke! Lisaks alustab ta sügisest teist aastat The Arts University College of Bournemouthis, kus ta õpib hair and make up for media and performance. Susannan on ka oma blogi Make-Up World by Susanna Epner. Täna siis lühem tööpäev- hurraaaa, ning pärast seda juba jooksengi stiilse hilinemisega aktusele!
 Ilusat jaanipäeva Teile!

Jun 20, 2012

ootd 20.06 & ootd 15.06

Üle-eelmises postituses kirusin oma Zara roosasid pükse, mis esimese pesukorraga kaotasid oma värvi ning on nüüd tuhmroosad/hallid. Seega otsustasin, et mina tahan omale uusi roosasi pükse! Eile käisin kiire tiiru Rotermanni kvartalis ning Pull & Bear'ist leidsin just sobiva paari! Pluus on pärit Morganist ja pintsak oli vast Bershkast.

Telefonist leidsin veel ühe ootd, mis peaks olema tehtud  15. juunil.
 pluus - Tallinn Dolls / püksid, jakk - Zara / kott - Mohito / päikeseprillid - Reserved

Jun 17, 2012

Jun 15, 2012

they wanted to come home with me

Heleroosad püksid, mis mul viimastes postitustes jalas on olnud võrdub minu jaoks suure pettumusega. Ostsin need ca 2 nädalat tagasi ning pärast esimest pesu ootas mind suur nördimus. Ilusast tumedama poolsest ja silmapaistvast roosast said heleroosad ja kohati valged mitte-nii-ilusad püksid. Juba eelmises postituses on näha, kuidas püksid on ühe pesuga heledaks kulunud. Mis seal ikka! Läksin siis eile pärast tööd Zarasse teadmisega, et ostan omale uued ilusa VÄRVIGA püksid. Käele krahmasin ühed kollased, sinised ja kirsipunased püksid- kabiini ma nendega ei jõudnudki. Nimelt jäid mulle silma ühed VALGED kohati, et kreemjadki ilusa mustriga püksid. Need on mulle seal varem ka silma jäänud, aga mulle pole never valged püksid meeldinud. Teiste jalas ehk küll, kuid pidasin end selleks inimeseks, kelle kappi valged püksid küll oma teed ei leia. Jätsin need käele kogunenud paarid kohe maha ja seadsin valgete pükstega sammud kabiini. No ja mis ma nüüd oskan öelda- püksid on praegugi jalas! Aaa ja siis nägin valget mustriga jakki ka ning pidin selle ka võtma - ei suutnud neid poodi jätta :/
Jakist saab selgema pildi SIIT ja pükstest SIIT! My new jeans and blazer!