Pages

Search:

May 31, 2012

meet with the little purchases and the pinkish me

Mõned päevad tagasi kiirustades läbi Viru keskuse (nii juhtub aegajalt kui siseneda Seppäla ukse kaudu) jäi mulle kohe silma see minu jaoks kena kaelakee. See toon mõjub kaelas kuidagi eriti värskelt ja suviselt sillerdavalt. Kui päike ei sära, siis midagi ju ometigi särama peab! Küünelakk on samuti pärit Seppälast ning selle all olev sall Mangost.

May 27, 2012

ERKI moeshow 2012

Eile toimus siis suurejooneline ERKI moeshow 2012! Oma kollektsioone näitasid 32 noort tegijat. Olin arvestanud, et Kultuurikatel osutub õhtul külmaks, kuid õnneks mul oli soe. Üks hetk märkasin, et Triin kõrval kuidagi niheleb, vaatasin siis küsiva pilguga otsa ning Triinule oli laest mingi tükk pähe kukkunud. Valus vist väga poldki kuid ehmatus oli igatahes kohal. ERKI korraldus tundus igati hea alustades valgustusest kuni meediani välja, kuid muus osas las jäägu igal ühel omaarvamus showst ja enda oma ma siin kisendama ei hakka. Pigistan silmad kinni ja lisan siia ka kaks telefoniga show'st tehtud pilti, kuid ilmselgelt mujalt meediast vms kohtate ilusamaid pilte xD
kõrvakad - Mia Marie / jakk- Mango / seelik - pärineb Türgist (sildi olen eemaldanud) / pluus - Orsay / baleriinad, peapael, vöö - Zara / kott - Mohito

May 22, 2012

purchases from Namarie

Namarie on Eesti moe- ja disainiloomingusalong. Oma käsitööd müüvad seal üle 30 moelooja, ehte-, naha- ja aksessuaarikunstniku. Lisaks pakutakse ateljeepoes individuaaldisaini ja -õmblustöid. Namarie pood asub Müürivahe 21, mis on kohe ka Viru tänava ääres. Kes sinna kanti satub või kellel aega, siis soovitan igaljuhul sealt läbi astuda ning tühjade kätega te sealt ilmselt ei lahku. Mul juba mõnda aega on Namarie kinkekaart kükitanud rahakoti vahel ning lõpuks kasutasin selle ära ka. Matis oli ka minuga kaasas ja talle mu ostud eriti ei meeldinud. Päris põnev oleks old näha, mida ta mulle selle kinkekaardi eest valinud oleks. Ta paari asja ikka näitas et "see on palju ilusam", kuid ilmselt ei olnud need väga minu teema x)
Namarie facebook'i leht asub SIIN ning hiljuti uue poe avamise pilte näeb What A Fashion'i lehelt SIIT! Kõrvarõngad on imeandekalt Mia-Marie'lt, kelle facebook'i lehte näeb SIIT! Peavõru meister on Mirhel, kelle facebook'i lehte näeb SIIT!

May 14, 2012

Longboard / Mother's day

Emadepäeva hommikul kinkisime Matise emale kaardi, mille töö juures meisterdasin. Usun, et kaart meeldis, sest kilked tundusid positiivsed. Kui õue jõudsin oli Matis juba jõudnud oma longboardi lahti lammutada. Tegi sellega veidi tšikipriki ning läksimegi sõitma. Olen varem sellega aint ühe korra eelmisel suvel Freegun'i video jaoks sõitnud, mille videot näeb SIIT! Matisel oli igatahes kuri plaan! Lasi mul nii kaua sõita kuni mul meeldima hakkas ja tulemuseks on see, et see nädal ostan omale ka! Tahaks sellist nunnukat, kui poest ei leia, siis kasutan Matise areosoole ja teen endale meeldivaks! Mu väikevend (7a.) sõidab rulaga ja käib rulakoolis, peaks ka oma tulevase longboardiga sinna nalja minema tegema. Väiksed osavad põnnid ja siis suur kohmakas õde xD Kuigi ma olin enda üle nii uhke, sest päris hästi tuli välja. Mäest alla sõites aga hüppasin ise maha kuna suure hoo ees lõin põnnama... ootan juba järgmist korda! Btw, täna kannikad ja kintsud annavad tunda!Hiljem tuli isa mulle koos vennaga järgi ning sõitsime vanaisa-vanaema juurde, kus olid ka sugulased koos ning sai kõik emmed ära õnnitletud! Vanaisa oli jälle imeheade šašlõkkidega ühele poole saanud, mida mugiks veel praegugi! Õhtul läksin Sirly juurde, kes tuli Hispaaniast tagasi nii ilusa värske ja pruunina ning Sirly tõi mulle nii ilusat värvi küünelaki! Sirly hakkas õhtul kell pool 11 emale valge šokolaadi toorjuustukooki tegema. Aitasin ka nii palju, et oleksin maja põlema pannud + tegin kausi katki xD

May 12, 2012

@ the very moment

Üritan ripsmeid värvida aga see on veidi complicated, sest Lucy (Sirly kiisu) hüppab ja hõõrub end mu käe vastu, süga maias!Kohe varsti aga Boheemi sõbrannadega maiustama. Õhtul lisan veel outfiti pilte ;)

May 11, 2012

Flamingos / IJPUWFYV

Flamingod kõik tervitavad Teid! Minu tänane look siis enam vähem selline nagu piltidelt on näha, aksesuaariks aga notsuga vihmavari! Kunagi palusin isalt mulle poest vihmavari tuua ja siis ta arvas, et jube naljakas on kui ta toob mulle musta vihmavarju, kus mõnus suur valge põssa peal. Kui sellist linna peal näete, siis see olen mina! Nüüd, kus neid pilte vaatan, mis hommikul kiiruga enne tööle minekut tegin, mõtlen, et oleks võinud pildid teha ikka pärast seda kui näo pähe joonistasin xD Aga noh, this is me without makeup ning nagu näha, siis Lucy jäi photoshoodile hiljaks.
sall, kõrvakad - Accessorize / pluus, pintsak, vöö - Zara / püksid - Bershka
IJPUWFYV

May 9, 2012

Lil' something new & ootd 9.mai

Jällegi, tere tulemast minu fotoshuudile ning vabandused Lucy ees, kes ei mahtunud koguaeg kaadrisse! Lucky bastards, kellel on keegi läheduse, kes neist ilusaid/kvaliteetseid pilte teeks... õnneks Sirlyl on kodus imeilus peegel, millest ma juba kind of obsessed olen. Sall on uus, mille ma eile leidsin Accessorize'st, seal oli niiii palju ilusat tavaari. Nagu alati võtab sealt silme eest kirjuks ja tahaks kõike, aga kuna jõudsin sinna lõunapausi ajal, siis õnneks oli väga kiire ning ei saanud seal asju silmadega õgida. Teine asi, mis veel näppu jäi oli uus outfit.. telefonile! Kuigi see case seal juba megamega kaua olnud, ostsin selle lõpuks ära, kuid loodan, et sinna on lähiajal ka uusi ümbriseid oodata.
pluus, luukere, vöö - Zara / püksid - Bershka / sall, ehted, telefoniümbris - Accessorize / sõrmus, pintsak - H&M / pintsak - / jakk - Mango

May 7, 2012

beautiful Skeleton / ootd 7.mai

mmmm I'm in love with my little Skeleton! Onju nunnu! Kui poes seda nägin ja näppima läksin mõtlesin "mis käkk see on?" ja kui nägin, et tal on pea otsas siis teadsin kohe, et see kvalifitseerub "minu oma" alla x) Aga vuolaa sellisena ma siis täna ringi patseerin ja õhtul Inglise Kolledžisse oma DNB korvpalli meeskonnale kaasa elama!
skeleton - Zara