Pages

Search:

Apr 27, 2012

ootd 27.aprill!

Ja siis muidugi vabandan fotode karvase kvaliteedi pärast! Teile aga ilusat algavat nädalavahetust! Mul endalgi paar mõnusat plaani, eks siis näis, kas nende teostuseni ka jõuab, sest koolitööd on nii ülepea palju.
kampsik- Orsay / pluus- Vero Moda /  vöö- Zara / papud- Zara / püksid- Bershka

Apr 24, 2012

Purchases!

Mõtlesin, et jube äge kui pildistan üles mõned oma uued leiud, mis juba tegelikult mõnda aega kapis olnud. Valisin välja enda jaoks parimad ostud, mis olen teinud aprillikuu jooksul. Üldjuhul olen selline shoppleja, et kui midagi juhuslikult silma jääb ja meeldib siis ostan ära, sest see ju teada värk, et kui midagi spetsiaalselt otsima minna, siis võiks sama hästi ka koju jääda või midagi poole coolimat välja mõelda!
Pruun tagi- Mango / beez kott- Zara / lõheroosa topp- Christelle & Co / sinine T-särk- Zara / vöö- Mohito / must top- Morgan / oranz jakk- Zara / kollased lühkarid- Zara / jalanõud- Stockmannist kusagilt x)

Apr 23, 2012

Hello, hello, little me here saying hello!

OOTD 23.aprill kahes tükis x)
jakk ja kott - Mango / saapad - Trendexpress / kampsik ja vöö - Zara / püksid - ei suuda meenutada x)

Apr 22, 2012

shopping for Flowers

Elu läbi lillede... just selline oli tänane päev! Pean tunnistama, et esialgne plaan minna lilli ostma ei tundunud mulle väga ahvatlev. Kuna ilm oli ideaalne nagu me kõik seda ka kogesime siis ka Hortesesse sisenemine oli oma ette maagiline. Järjest enam tundsin, et lille shopping oli suurepärane vaheldus! Nii palju värve, suuri ja väikesi, õielisi ja puid! Vahepeal tundsin end kui väike tüdruk kommipoes, kes peab kõik kõige paremad palad korvi sokutama. Seal oli ka imearmas ilusas toonis kastekann, mis oligi esimene asi mul näpu otsas ning korvi raatsisin selle panna alles kassa juurde jõudes. Seekord tõime koju 3 imeilusat Leviisiat (Lewisia), 4 Võõrasema ja suure õuepoti.
IJPUWFYV

Apr 21, 2012

Supah saturday!

Täna tähistas Rahvusooper Estonia poistekoor oma 40. juubelit ning käisin oma pisikest 7aastast venda lõõritamas kuulamas! Oeh, kõik oli nii uskumatult ilus, et südame alt oli nii hea ja soe ning tundsin, kuidas õnn pitsitas kurgus! Hea on olla õigel ajal õiges kohs ja muidugi oli ka uhke suure õe tunne! Estonias sai esitatud Pärdi, Sisaski, Kreegi, Mendelssohni ja Schützi koorimuusikat. Kõik oli väga kihvtlit üles ehitatud ja lust oli vaada nii pisikesi kui ka suuremaid poisse ja mehi.
exes and ous,
Mammu

Apr 20, 2012

Makeup routine!

Ma jumaldan kui mulle meiki tehakse, kuid ise ma selles kahjuks nii osav ei ole. Veidi rohkem kui pool aastat tagasi unustasin ma üldse ära, et hommikul välja minnes võiks siiski paar võõbatust näole teha. Kuna mul on veidi sinakamad silmaalused, siis kasutasingi ainult silma alust peitekat. Õnneks mingi hetk taipasin, et tööl korrektsem välja näha, tuleb endaga veidi vaeva näha. Niisiis minu igapäeva meik koosnebki: silmaalune peitekas, ripsmedušš, kulmupliiats ja põse ruuž. Vahel kui rohkem tahtmist kannan ka erinevaid silmapliiatsi toone, sest jumaldan ilusaid värve laugudel! Kui aga tean, et päev läheb pikaks ning õhtusse on midagi kihvti planeeritud kasutan veel juurde jumestuskreemi ning puudrit, mis minu jaoks on maailma parim. Illustreerin oma juttu Teile ka piltides!
See puuder siin viimasel pildil on niiiii hea! Kannan seda peale pintsliga. Katvus on mega hea ning nägu ei jää läikima vms. Palladio tootetd on minul ostetud Foorumist (Thaya Shop & Salon).
PS: loodan, et neiu, kes mulle e-maili saatis ja minu meigi toodete vastu huvi tundis jäi rahule, sest ma ei ole väga makeup guru, aga luban Sulle, et millalgi teen sisukama postituse oma suurest meigikoti sisust!

Apr 17, 2012

Eesti Disainerite moeshow!

Ülemiste keskuses leidis reedel aset Eesti Disainiloomingu müük, mille raames toimus ka moeshow. Õhtujuht oli Liina Randpere ning show lavastaja, Katrin Kotkas. Esindatud olid mitmed andekad disainerid nagu Diana Kurves, Hecatebianka by Katrin Kotkas, Liina Stein, Helen Valk-Varavin, Kirill Safonov, Chris Vagiström, Margit Salk, Mia-Marie, Merilin Pärn jpt! Minul oli au kanda Diana Kurvese, Liina Steini, Margit Salgu ja Helle Kassi loomingut. Kindlasti kõigile, kel midagi põnevat silma jäi või uut avastada soovite, käige läbi  Eesti moe- ja disainipoest Namarie, mille facebook'i lehe leiad SIIT!

Apr 15, 2012

Girlz night!

Neljapäeva õhtul korraldas Sirly naisteka Liisa juures! Ma olen järje kaotanud aga Sirly on juba mingi 100? päeva alko vaba (ei, tegemist ei ole alkohoolikuga) hhahahaha, kuule Sirly, see vajab ju ka tähistamist xD Igatahes oli jube vahva õhtu tüdrukutega, kus sai palju jutustatud, lollitatud, segast pandud ning head ja paremat näksitud!

Apr 13, 2012

Silly faces...

... from Sirly and me!

Apr 12, 2012

ooo sunny day

Täna ärkasin veidi varem kui muidu, sest DNB kodulehe jaoks pildistatakse päeva jooksul ülesse need töötajad, kes ilutsevad meie kodulehel (http://www.dnb.ee/) ning kui tavaliselt piirdun ainult ripsmete värvimise ning kerge põsepunaga, siis seekord nägin tsipa rohkem vaeva. Kohale jõudes jäi mul karp ikka mõneks hetkeks lahti, sest fotograafiks oli imeline Virge Viertek ning meikariks kaunis Mammu. Hetk hiljem oli isegi piinlik enda nikerdadud meigiga, kui seda võib nii nimetada x) Kuid üks, mis kindel, DNB koduleht saab omale uued ja värsked enda väärilised pildid! Päikeseline päev tekitas aga tunde nagu ei peakski pärast pildistamist tööle naasma, kuid kasutasime juhust klõpsata üks sõbrapilt!
Päevale paneb aga punkti meie girls night koos Sirly, Mannu, Merksi, Kati, Liisa, Kristina ja Chrislin-Carinaga ... never know how crazy it's going to get but now it's strike a pose time!
Kaunist neljapäeva jätku, mu kallid!