Pages

Search:

Feb 22, 2012

Good memories inside magazine Buduaar

Kergem ajakirjade riiuli koristus tõi naeratuse suule ning rõõmu südamesse. Pildid ajakirjast Buduaar (Talv 2012 ja Sügis 2011)
Fotograaf: Maksim Toome
Stilist: Kristi Ojasaar
Meik: Heinike Juhanson
Juuksed: Make Your ID juuksurid

Feb 18, 2012

days in Latvia

Sõbranädal sai hoo sisse minnes 14nda õhtul  Nukuteatri "musta kasti", kus toimus üritusesari Aken ning seekordseks esinejaks oli Mari Pokinen! Jaaa, ma olen fänn! Läheb küll päevi, nädalaid mööda, kus ma teda ei kuula, kuid kui see aeg tuleb, siis naudin! Ta hääl, viis ja sõnad on nii liigutavad. Sõbrapäev osutuski esimeseks korraks, kus käisin koos Matisega teda laivis kuulamas. Tuled hämardusid ning laval oligi Mari ja tema kaks kitarri. Olles ära laulnud esimesed sõnad mulle äratuntavast viisist, tundsin kuidas kurk läheb kuivaks nind tõmbus krampi. Nutumaik tuli, lihtsalt nii ilus oli!   
Neljapäeva vara hommikul aga sõidsime Lätti. Mina pold varem Lätis suusatamas ega lauatamas käinud, seega läksimegi Lätit avastama. Tavaliselt alati käidud Soomes, Rootsis või Norras. Sõidsime autoga päris mitmed kohad läbi, millest olime kas teistelt kuulnud, et popid kohad või ise netist lugenud. Minu lemmikuks osutus Žagarkalns, Cesises. Eelmisel päeval käisime selle kõrval asuvas Ozolkalns'is, kuigi see jäi kuidagi igavaks. Žagarkalns'ises oli rohkem laskumisi ning seal oli tegevust nii trikitajatele, harrasajatele kui ka niisama liuglejatele.

Feb 12, 2012

Paula's 22nd birthday!!

Tere kaunist pühapäeva! Paula on meil nüüd 22 ning pidas eile maha ühe maru vahva kräu! Palju õnne veelkord mu maailmakallisnaljakas, preili Viidule!
 One of my best friends, Paula, turned 22!!

Feb 2, 2012

something new

Heihei, blogipere! Juba veidi aega tagasi hakkas mu blogi avatari pilt mind häirima. Ma ei arva, et see oli kole, vaid kuidagi ei sobinud siia. Kuna ma ise photoshoppi kasutada ei oska, siis andsin oma ideed Matisele edasi ning vuolaaaa! Igakord kui talle midagi photoshoppida saadan, siis mõtlen, et jaaaaa, järgmine kord õpin ise tegema.... Igatahes mina olen uue pildiga väga rahul! Must-valge pilt on "before" pilt. Mis te arvate, kas sobib?


I have been wanting to change my blogs avatar picture for a long time and now I did it! I had the idea how I wanted it and my boyfriend made it happen. The black and white one is what I had before.What do you think? You like the new one?

lots of love

Täna on ühel minu maailmaparimal sõbrannal sünnipäev! Kallis Sirly, kõige suurimat õnne ja armastust Sulle!! Loodan, et tänane päev kohtleb Sind hästi ja Sinu vääriliselt, kui Ameerikamaalt koju jõuad, siis tõstame klaasid! Igatsen Sind väga ning ei jõua 9. aprilli ära oodata, et veidi lollitada x)


Täna, täpselt 3 aastat tagasi otsustasime mina ja musu, et oleks paras aeg kokku tagasi minna, sest lõõõv oli nii suur, et ilma teineteiseta ei saanud. Tänaseks on meil kenasti möödunud 3 ilusat aastat ning sadu on veel ees! Üksteise seltsimehed oleme olnud juba 9 pikka aastat? xD




Today is one of my best friends birthday! Lots of love to you my dear Sirly! She's a year older than me now muhahahhaha x)
It's a special day for me also because today, 3 years ago, me and my boyfriend got back together! We have been friends like 9 years? xD

Feb 1, 2012

Chai- elephant vanilla, yummm!

David Rio Elephant Vanilla Chai is an exotic mixture of black tea and exotic spices. The sweet and savory spices are the perfect compliment to the full, rich flavor of the tea. Traditionally, chai is a steeped mixture of cloves, cinnamon, cardamom, black tea and milk. A sweetener is also added to bring out the robust flavors of the spices.
This chai smelled and tasted SO good! It was very is to make also. For that you need to pour hot milk over 3tbsp of chai, stir and enjoy!