Pages

Search:

Jan 22, 2012

Jan 18, 2012

ooo happy day

Selle semestri viimane eksam on nüüd seljataga, kuidas see mul läks... eks siis seda näen hiljem asiost. Mingil määral oli mul ikka luckky kah, sest eksamil oli kolm rida (A,B,C) ning ma sain selle rea, mille küsimustele isegi suutsin vastata. Oleks ju võinud rohkem õppida, ilmselt üks kord konspekt läbi lugeda on veits liiga vähe :/
Hiljem suundusin Eagle Visionisse ning juhhhei-vallllerraaa leidsin omale uued prillid. Tahtsin kohe nendega kenasti välja jalutada, aga damn, peab reedeni ootama, siis saan uued just nimelt SILMArõõmud kätte. Igapäevaselt kannan koguaeg prille, sest teen palju tööd arvutis ning silmad ütleksid muidu lihsalt ülesse. Kui varem olid mul ühe kuu läätsed, siis augusti lõpus varusin terve hunniku ühepäevaseid läätsesid. Väljaminekutel või muudel seiklusrohketel üritustel eelistan enamasti läätsesi.
Mitte nii tore on see, et nüüd kus mina otsustasin omale iPhone 4Si muretseda, tuleb välja, et EMT'l on tarneprobleemid ning võibolla saabuvad uued telefonid alles jaanuari lõpus. Fingers crossed! Sügisel sai omale kena kotike soetatud, kes ootab omale nüüd uut seltsilist, et Nokia pensionile saata.


Jan 17, 2012

Bracelets!

Mmm yepyep, would take them all if i could!






/pictures from weheartit/ and some songs that i have been enjoying lately:
Emeli Sande ft. Wiley- Never be your woman
Emeli Sande- Easier in bed
Emeli Sande ft. Naughty Boy- Daddy

Jan 15, 2012

in a need of Summer

Nina on külmast punane, villanesokk on varba otsas ning Lucy purritab kõhu peal. Täna sai küll talvemõnusid Vanakal nautida, kuid oiii kuidas tahaks juba suve, sest siis saab ju lõpuks ometi kaua unistatud puhkust endale lubada!








Jan 13, 2012

Make-up world by Susanna Epner

Susanna, minu üks maailmakallimatest sõbrannadest, õpib nüüd Inglismaal The Arts University College of Bournemouthis. Erialaks on tal hair and make up for media and performance. Niinii hea on kõrvalt näha kalli inimese arengut, tahet ja soovi unistuste poole püüdlema. Susanna peab ka blogi, kus on näha tema tegemisi, loomingut kui ka elu Bournemouthis: Make-up world by Susanna Epner.




modellid: mina, Deisy, Anastasia


PS: täna on selline vahva üritus RockCafe's: Ott Lepland/ OutLoudz/ August Hunt/ Roheline Samet algusega 21.00!

Jan 6, 2012

Handyman

My boyfriend has got amazing skills but he's also very shy. When he found out that i wanted to make a post about his "work in progress" painting he kind of freaked out, but here it is! Can't wait to see the final result!
Here are some of his other work (acrylic paintings):



Paintings by Matis Otstak

Jan 1, 2012

Särasüda

This is called: boyfriend being creative

Aastavahetus 2011/2012

Oeh, vana-aasta ära saatmine ja uue aasta vastuvõtt kujunes suurepäraselt! Kõik oli nii nagu pidi: kallid inimesed, palju nalja, suurepärane söök/jook ning mürts, kärts ja pauk. Käisime tüdrukutega Mannerheimi restoranis, kus meil kõhud said head ja paremat täis. Hiljem käisime Anneli sõbra Mirko juures, kus sai veel veinipokaale kokku löödud ning imearmsa süsimusta kiisubeebiga mängida. Jõudsime ka De La Gardie üleval Katusekohvikus käidud ning kell 12.00 öösel olime vanalinnas ilutulestike seltsis.



Vasakult: Paula, Triin, Maria, mina, Susanna, Anneli



Glaseeritud pardifilee, kartulipuder trühvliõliga, viigimarja-aniisikaste


Vürtsikad tiigerkrevetid värske salatiga


Vanilli crème brûlée, kääbusapelsini – tšilli keedis, õuna – lehtpeterselli sorbee


Astelpaju-toorjuustukook, puuvilja tar-tar, banaani-mustikajäätis




uue aasta esimene musi :)

Loodan, et Teil kõigil oli vinge aastavahetus ning soovin kõigile imelist 2012 aastat, soovide ja unistuste täitumist!